Dođite na Sensa Yoga & Vitality Retreat!

Probudite životnu energiju i snagu svog srca na ovogodišnjem Sensa Yoga & Vitality Retreatu koji će se održati u hotelu Korinjak na otoku Ižu od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. Voditeljica retreata Senka Ljubić, učiteljica joge i dugogodišnja suradnica Sense, pripremila je program koji će polaznicima pružiti priliku da se sa sobom povežu na podržavajući način te potaknu urođenu vitalnost tijela i duha. Na Ižu vas očekuju revitalizirajući satovi joge i joge za lice, satovi meditacije i gonga te vegetarijanski obroci. Informacije i rezervacije: sensa@adriamedia.hr ili 091 6500764

Dobar program, prekrasno mjesto, iznimna voditeljica

Nakon vrlo uspješnih Sensa YOGA & MEDITATION RETREATA i YOGA & DETOX RETREATA prošlih godina, i ove godine Sensa i hotel Korinjak na Ižu udružili su se da vam pruže iznimno iskustvo povlačenja. Sensa YOGA & VITALITY RETREAT ODRŽAVA SE na otoku Ižu od 31. svibnja do 2. lipnja 2019., a voditeljica je opet naša draga Senka Ljubić, Sensina stalna suradnica i dugogodišnja učiteljica joge. Ovoga puta povlačenje je usmjereno na pokretanje vitalne energije tijela.

Tajna uspješnog i moćnog retreata, obnavljanja tijela i duše je sinergija kvalitetnog programa, osobe koja lako prenosi svoja znanja, grupe i mjesta gdje se susret odvija. Jer i mjesta, baš poput ljudi, mogu biti manje ili više energetski ugodna i podržavati procese transformacije i usvajanja novih znanja.

Program i sve informacije o uplati i rezervacijama pronađite ovdje

senka ljubićUčiteljica joge Senka Ljubić

Prilika za obnovu i pokretanje promjena

Retreat ili povlačenje puno je više od samog odmora. Veli Iž, čudesno miran otok netaknute prirode, bez turističke gužve i prometa, okupan čistim morem savršena je oaza za duboka iskustva kojima je cilj povezivanje sa sobom i pokretanja pozitivnih promjena. U samom srcu otoka, na moćnoj energetskoj točci smjestio se hotel Korinjak. U potpunosti vegetarijanski hotel i prvi takav na našoj obali, specijaliziran je za grupne i osobne programe razvoja uma, tijela i duše.

sensa retreatHotel Korinjak

Već više od 18 godina u njega pristižu duhovni tragači, učitelji i majstori iz cijelog svijeta, ljudi povezani namjerom rasta i otkrivanja puno više od same svakodnevice života. I sve ćete to zasigurno osjetiti kročivši na ovo mjesto. Uz lokaciju, tehničke pogodnosti, smještajne kapacitete, dvorane i terase pogodne za razne vrste aktivnosti, kulinarsku ponudu i susretljivo osoblje, hotel Korinjak je mjesto autentičnog ugođaja, topline i intimnosti.

Doživljaj zaokružuju mir i zelenilo, prekrasne uvale i plaža u sjeni borove šume. Ovo je poseban Univerzum, savršen za specijalno kreirane programe trenera, terapeuta, voditelja tehnika osobnog razvoja, life coache i sve one koji svoja znanja i iskustva žele podijeliti s drugima.

sensa retreat

Program i sve informacije o uplati i rezervacijama pronađite ovdje

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr