Promo

Eucerin AQUAporin - njega kože inspirirana Nobelovom nagradom

Bez obzira na tip kože, hidratacija treba biti neizostavan dio naše svakodnevne rutine jer voda koži daje život i vraća ljepotu. Otkrijte snagu hidratacije nove Eucerinove linije AQUAporin ACTIVE

Akvaporin

Eucerin godinama provodi istraživanja temeljena na otkriću nagrađenom Nobelovom nagradom i predstavlja AQUAporin ACTIVE inovativne hidratantne proizvode za njegu lica. Izostanak kvalitetne hidratacije iz svakodnevne njege može rezultirati isušivanjem, crvenilom i ljuštenjem kože, a AQUAporin to sprječava stvaranjem novih mikroskopskih kanala (akvaporina) smještenih u staničnim membranama koji reguliraju prijenos molekula vode.

Rezultat je znatno poboljšana povezanost mreže akvaporina, kroz koje vlažnost može nesmetano prolaziti i ravnomjerno se rasporediti od jedne do druge stanice - čak i u dubljim epidermalnim slojevima.

AQUAporin ACTIVE prikladan za svaki tip kože

Redovitom uporabom Eucerin AQUAporin ACTIVE koža dobiva intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju. Na prirodan način usporava se starenje i koža postaje i ostaje meka i svježa. Eucerin AQUAporin ACTIVE brzo se upija i pogodan je za osjetljivu kožu. Sve kreme za lice mogu se koristiti kao podloga za make-up i koži lica pružaju blistav i zdrav sjaj.

Detaljnije o proizvodima iz linije AQUAporin ACTIVE doznajte ovdje