Dezodorans s kaolinom za mirisnu i meku kožu

NIVEA Powder Touch dezodorans sadrži pouzdanu formulu s kaolinom, dragocjenim prirodnim, glinenim prahom poznatim po mekoći i kvaliteti upijanja, a istodobno oduševljava prozračnim i laganim mirisom bergamota, naranče, ruže i đurđice!

Kaolin - dragocjen glineni prah

"U potrazi za najboljim sastojcima za dezodorans Nivea Powder Touch uspoređivali smo kaolin s drugim vrstama prirodnih prahova. Zahvaljujući njegovoj strukturi, koja se sastoji od mikroslojeva i mekih veza, kaolin ima visoku sposobnost upijanja, kožu čini neodoljivo mekom te savršeno odgovara novom NIVEA Powder Touch dezodoransu", objašnjava Björna Windisch iz Beiersdorfova odjela za istraživanje i razvoj.

niveaPowder Touch dezodorans s dragocjenim prahom kaolina i senzualnim mirisom bergamota, naranče, ruže i đurđice štiti od znojenja te kožu čini neodoljivo mekom i suhom. Njegova ultralagana mirisna formula pruža bezbrižnost, njeguje sva osjetila i ne ostavlja tragove na koži. Ne sadrži alkohol ni boje. 48-satna zaštita od znojenja nikada nije bila tako mirisna i meka!

Za više informacija, posjetite www.nivea.hr, nagradnu igru Cosmopolitana
i www.facebook.com/NIVEAHrvatska

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr