Vikend-horoskop: Dani za izlaske i novu ljubav

Ovih dana uistinu možete spojiti ugodno s korisnim – svakako se odazovite pozivima na društvene događaje jer ćete na njima doći do korisnih informacija te upoznati pozitivne ljude, od kojih bi neki mogli imati važno mjesto u vašem životu

Važne informacije u petak

U petak, 2. veljače, Mjesec u Djevici u trigonu je s Plutonom u Jarcu. Informacije do kojih dođete primijenit ćete u svom životu kako biste ga promijenili, kaže astrolog Gregory Scott. Mjesec je u sekstilu s Jupiterom u Škorpionu pa je ovo dobro vrijeme za povezivanje s drugim ljudima i ugodna druženja.

"Petak je najbolji dan u ovome tjednu da se jednostavno opustite te vrijeme provedete s prijateljima i obitelji." A kad se opustite – počet će vam navirati ideje i inspiracija.

Party u subotu

Mjesec će u subotu navečer prijeći u znak Vage. U sekstilu je s Marsom u Strijelcu te kvadratu sa Saturnom u Jarcu, što daje stabilnost i strukturiranost u vezama. Na djelu su tri elementa: zrak donosi ideje, inspiraciju i razmišljanje o stvarima, zemlja daje dozu praktičnosti i materijalnog, a vatra strastvenost i potragu za životnom svrhom.

Subota je također dobar dan za zabavu, naglasak je na putovanjima i upoznavanju ljudi. Ako vas pozovu na bilo kakvo društveno okupljanje – bilo da je, primjerice, posrijedi otvorenje izložbe, bilo seminar ili radionica – svakako se odazovite pozivu. Vrlo je vjerojatno da ćete doznati korisne informacije te se istodobno dobro zabaviti i sklopiti nova prijateljstva s pozitivnim ljudima, a moguća je i nova ljubav. "Subota je u znaku novih početaka", ističe britanski astrolog.

Nedjelja za ljubav

Venera, planet ljubavi i ljepote, u nedjelju je i dalje u Vodenjaku te je u kvadratu s Jupiterom u Škorpionu, potičući strastvenu želju za tehnološkim uređajima i novom tehnologijom. Mjesec u Vagi i u nedjelju je u sekstilu s Marsom u Strijelcu te u kvadratu sa Saturnom u Jarcu. "Ponovno imamo lijepu kombinaciju elemenata. Nedjelja je najbolji dan u tjednu za ljubav i romantičnost", kaže G. Scott.

Stoga ni taj dan nemojte propustiti prilike za druženja s prijateljima i članovima obitelji te budite otvoreni za susrete s novim ljudima jer je vjerojatno da ćete upoznati nekoga tko će vam promijeniti život.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr