Novi broj časopisa ELLE donosi savršenu dozu mode, bunta i inspiracije

Potražite novi broj ELLE magazina na svim kioscima!

Uz jaglace i šafrane, i novi broj ELLE magazina nagoviješta proljeće i sve divne, nove i uzbudljive stvari koje s njim dolaze, osobito u fashion svijetu. Modnu eru u kojoj se nalazimo nipošto ne možemo okarakterizirati kao dosadnu, konstantne promjene to redovito dokazuju, a dok se od nekih modnih velikana opraštamo i zahvaljujemo im na svemu što su nas naučili, neke nove generacije traže pravo na svoje mjesto pod suncem. Obilježili smo prvu godišnjicu smrti Karla Lagerfelda i otpratili legendarnog Jean Paul Gaultiera u neke nove, još uvijek nepoznate pobjede, a čelne pozicije u najluksuznijim kućama preuzeli su iznimno talentirani pripadnici generacije Y poput Daniela Leeja i Demne Gvasalije.

profimedia-0494343991

O fenomenu milenijalaca koji preuzimaju kormilo modne industrije piše Ana Ahel, a mistični ljubavni odnos između mode i okultnog istražila je Tina Lončar. Jeste li znali da je Christian Dior konzultirao tarot karte prije predstavljanja svake nove kolekcije, da je Coco Chanel nade polagala u nadnaravne moći broja 5, a Diane von Fürstenberg u novčić iz Drugog svjetskog rata kojeg je nosila u cipeli tijekom svake revije? No vratimo se na ovozemaljske teme, u novom broju čeka vas veeeliki proljetni report koji će vas uputiti u sve relevantne modne i beauty trendove predstojeće sezone.

profimedia-0098229578-1

Za Dan žena, lajtmotiv novog broja, poklanjamo vam uzbudljiv profil Glorije Steinem, kultne američke novinarke, spisateljice i feministkinje, koji će vas, nadamo se, navesti na razmišljanje i dati dozu inspiracije i bunta. Imamo dva izbora- da budemo feministkinje ili mazohistice, nema treće opcije, zaključila je Gloria, a mi vas molimo da 8. ožujka promislite ponuđene smjerove i ako već niste, pokušate dati šansu feminizmu, vjerujte nam, ne grize!

Kako smo u prethodnom broju višestruko naglašavali, ljubav prema sebi je daleko najvažnija, a s time na umu sastavili smo listu najljepših joga retreatova, gdje će vam duševni mir remetiti jedino pjev egzotičnih ptica i zujanje pčela. U indijskom Shreyasu diče se time što svoje goste tretiraju poput bogova, ali ne zato što misle da su bolji od njih, nego zato što istinski vjeruju da je u svakom čovjeku nešto božansko. Slažemo se i s tom vas mišlju ostavljamo, a sad- trk na kioske!

209 cover

Potražite novi broje Ellea za ožujak od 20. veljače na svim kioscima! Elle – ljepota je unutra.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr