Mlađak u Vagi 28. 9. 2019.: Test za veze

Mlađak 28. rujna u Vagi treći je supermjesec zaredom. S njim u prvom su planu naši odnosi i na površinu izlaze mnoga pitanja – snažne će veze to konsolidirati, a slabe će se naći na testu

Astrologinja Pam Gregory

Astrologinja Pam Gregory

Šest planeta u kardinalnim znakovima

"Supermjeseci su uistinu moćni novi počeci", ističe astrologinja Pam Gregory. Zbog toga su sjajna prilika za postavljanje novih namjera u vezi s onim što želite stvoriti jer je mnogo veća vjerojatnost da ćete to manifestirati.

Ovo doba obilježava i promjena energije od promjenjive u kardinalnu – za ovog mlađaka šest je planeta u kardinalnim znakovima: Saturn i Pluton su u Jarcu, a Sunce, Mjesec, Merkur i Venera u Vagi. Kardinalna je energija dinamična, ona inicira, te sada raste osjećaj zaposlenosti i mnogo se toga događa, kako u vanjskom svijetu, tako i u našim životima.

Pitanja povrijeđenosti u vezi

Znak Vage veže se uz odnose, a kako su u vrijeme ovog mlađaka Sunce i Mjesec u opoziciji s Kironom u Ovnu, na površinu izlaze pitanja povrijeđenosti u vezi. No, Kiron uvijek donosi i mogućnost iscjeljenja. Venera, vladarica Vage, u konjunkciji je s Merkurom. "To je vrlo idealistično kad je riječ o vezama, želi se savršena veza."

U kvadratu s Venerom je Saturn, što nas čini mnogo pragmatičnijima u vezama – zapravo manje romantičnima kad procjenjujemo svoje ljubavne veze, realističnijima kad razmatramo funkcioniraju li za nas.

mjesec

Iznenadni bijeg

"U snažnoj vezi, to će je konsolidirati, u slaboj – to će je testirati", kaže Pam Gregory. Usto, i Pluton je u kvadratu s Venerom i Merkurom, donoseći snažne emocije, navodeći na duboko razmišljanje o svojoj vezi: ima li u njoj intenzivnosti, ljubomore, posesivnosti, velikog stupnja kontrole, manipuliranja... – čemu se možda na neki način želite oduprijeti. Jer, tu je još jedan aspekt: inkonjunkcija Urana sa Suncem i Mjesecom.

On može uzrokovati da iznenada poželite pobjeći, da poželite slobodu, neovisnost. Usto, Kiron i Uran imaju poriv pogurati nas da napredujemo u svom duhovnom razvoju, stoga bi se sad moglo dogoditi da postanete svjesni da vi i partner niste na istoj valnoj duljini.

Ne zaboravite ljubav prema sebi

Važan je dio ovog supermjeseca u Vagi i naša veza s nama samima, "koja je zapravo najvažnija", ističe Pam Gregory. Jer ako možemo prihvatiti tko smo i volimo sebe takvi kakvi jesmo – ne egoistično, nego jednostavno znajući tko smo i što možemo ponuditi svijetu te imajući snažan osjećaj centriranosti – skloni smo automatski imati i jake granice, koji drugi ne prelaze jer imaju poštovanja prema nama.

Bez osjećaja vlastite vrijednosti, ljubavi prema sebi i prihvaćanja sebe, naši su odnosi teški jer nisu ravnopravni, skloni smo privlačiti odnose koji naglašavaju ili zrcale naše unutarnje probleme.

Izvor: https://www.youtube.…­/watch?v=YiViN0jT0aQ

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr