Krenite naprijed na svom putu

Ovo je pravo vrijeme da slušate unutarnje vodstvo i učinite potrebne promjene u određenim segmentima svog života, istražujući pritom sve mogućnosti koje su vam na raspolaganju, kaže nam Doreen Virtue u ovotjednoj anđeoskoj poruci koju dobivamo od arkanđela Mihaela

Arkanđeo Mihael

Zbog tragičnih događaja u svijetu u posljednje vrijeme, Doreen Virtue je za ovotjednu poruku odabrala karte arkanđela Mihaela. Prva karta za ovaj tjedan je Zatražite arkanđela Mihaela pomoć u ovoj situaciji, s molitvom: "Arkanđele Mihaelu, hvala ti što mi pomažeš s [opišite situaciju]. Molim te, pomozi mi da uvijek budem ispunjen/a vjerom i mirom." Ako u vašem životu postoji nešto zbog čega ste zbunjeni, zabrinuti ili u strahu, otpustite to i predajte Bogu, savjetuje Doreen Virtue.

To je katkada teško jer se tome opire ego, koji se osjeća povrijeđen time da sve ne može riješiti sam. Druga karta poručuje Istražite svoje opcije, s molitvom: "Dragi Bože, hvala Ti za tvoju mudrost i ljubav, pomoć da vidim, razumijem i procijenim sve svoje alternativne opcije. Molim Te, vodi me u najboljem smjeru za moje zdravlje, sreću i životnu svrhu."

Idete li svojim putem?

Ova se karta pojavljuje kad se u vašem životu događa nešto što za vas nije zdravo ili kad osjećate da ste skrenuli s puta za koji Bog želi da njime idete, ili pak kad osjećate poziv za promjenom, što može biti neugodno, osobito ako vam ego govori da si tu promjenu ne možete priuštiti, ako vam govori "što će misliti drugi ljudi", kako ćete to učiniti, "jesam li spreman/na", "imam li potrebne kvalifikacije"... – sve te nesigurnosti i sumnje dolaze od ega, a mogu vas navesti da zastanete u slijeđenju božanskog vodstva. Istraživanje svojih opcija je način da se krene naprijed putem kojim vas vodi Bog a da se ne osjećate ugroženo.

Ako za bilo koje područje svog života – mjesto stanovanja, posao, zdravlje, duhovni put, prijateljski krug, način života – osjećate da s njim nešto nije u redu, vrijeme je da razmotrite sve mogućnosti, kaže Doreen. I savjetuje da pritom molimo Boga za vodstvo: da nas vodi dok istražujemo, da pred nas dođu pravi tekstovi, knjige, predavanja, ljudi, objave, TV emisije... – sve što nam je potrebno kao podrška u istraživanju opcija.

"Možda će vas ushititi što će se sve otvoriti pred vama već samim time što ćete biti otvoreni prema tome, što ćete suspregnuti nevjericu, što nećete slušati sumnje – koje dolaze od ega", kaže Doreen. U božanskom vodstvu nema "ali'", nema sumnja i prepreka, ističe, to dolazi od ega, koji želi da svijet bude obavijen strahom. "A to si ne možemo priuštiti, pogledajte što se događa iz energije straha. Nemojmo dopustiti da to i dalje raste", kaže Doreen Virtue.

Unutarnje vodstvo

Treća karta donosi poruku Vaše je unutarnje vodstvo stvarno i pouzdano, s molitvom: "Molim Te, pomozi mi jasno čuti, vidjeti, osjetiti i znati božansko vodstvo koje sam zatražio/la i za koje sam molio/la. Pomozi mi da svoj ego sklonim s puta tako da Tvoja mudrost može strujiti kroz mene… za moju i korist ljudi oko mene." Ova se karta pojavila jer možda osjećate poriv da učinite pozitivne promjene, a ego tvrdi da to dolazi od njega i želi uzeti zasluge za te božanske poruke.

No on je glas straha koji ne trebamo slušati. Umjesto toga zamolite Boga da vam pomogne da vjerujete i da vas oslobodi straha, zamolite ga za jasnoću koji je sljedeći korak što ga morate učiniti u promjenama koje su pred vama i kako možete donijeti blagoslove ovome svijetu, savjetuje Doreen Virtue.  

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr