Kakav vam san donosi vladavina Bika prema vašem horoskopskom znaku

Sunce je ušlo u znak Bika 20. travnja. Razdoblje Bika ove godine posebno je značajno jer je Uran također znaku Bika, piše astrolog Tanaaz u svom blogu Intuitivna astrologija. Razdoblje vladavine Bika bit će burno danju, no možda će vas zanimati što vam donosi vezano uz san

"Energija Bika predstavlja ono što nam je potrebno da bismo se osjećali sigurno, ona traži postojanost, traži sigurnost u nesigurnom svijetu koji se neprestano mijenja", objašnjava astrolog Tanaaz. A ako se osjećate nemirno i nemate kontrolu nad svojim životom, to može biti uzrok lošeg spavanja. "Pod utjecajem ove energije, dobro je uspostaviti novu naviku ili plan zdrave prehrane, uzemljiti se, stvoriti strukturu i primijeniti metode koje vam pomažu da dovršite poslove."

Razdoblje vladavine Bika 2019. idealno je vrijeme za (re)organizaciju. Obratite pažnju na svoj unutarnji svijet, kao i na svijet oko sebe. Što vam oduzima mir? Ležite li budni noću, razmišljajući što sve morate obaviti? Ometa li vas ta zabrinutost u dnevnim obavezama?

Kako ćete spavati tijekom vladavine Bika

Ovan
Budući da je tema razdoblja Bika rutina, nemirni Ovan mogao bi imati besane noći jer se ovom znaku prepunom energije nije lako primiriti. To se može pogoršati tijekom vladavine Bika jer on zahtijeva stvaranje rutine i usporavanje, a Ovan želi ići punom brzinom prema naprijed. Želi li se naspavati, Ovan bi se trebao prestati opirati.

Bik
Bikovi vole spavati i to puno. Ovo je stoga idealno vrijeme za njih, da uvedu nove opuštajuće aktivnosti. Drže li se utvrđenog ritma spavanja, bez problema će imati odmor za kojim žude.

Blizanci
Dvostruka priroda Blizanca znači da mu je teško isključiti mozak kada je vrijeme za spavanje. Mnogi su Blizanci poznati po noćnoj budnosti, a ta se nesanica može pogoršati tijekom vladavine Bika 2019. Ako još nije, onda je ovo pravi tren za Blizanca da započne s opuštajućom meditacijom prije spavanja.

Rak
Rakovi vole spavati, ali ponekad pate od nesanice. Budući da Uran remeti mirnu energiju razdoblja Bika, moguće je da će jedne noći spavati mirno, a druge se prevrtati po krevetu. Važno je da se opusti prije odlaska na spavanje nekom od metoda opuštanja.

Lav
Spavanje je jedna od stvari koje Lavu najbolje ide. Srećom, on je toliko predani spavač da ga ništa ne može omesti, pa čak ni vladavina Bika. Samo neka pripazi da ne deprimira prijatelje koji ne mogu spavati svojim pričama o tome kako se divno naspavao.

Djevica
Nije tajna da Djevica noćima razmišlja o svemu što je brine. No, razdoblje Bika 2019., donosi im olakšanje od besanih noći. Budući da je Bik discipliniran i voli rutinu, kao i Djevica, uživat će u kvalitetnom odmoru idućih 30 dana.

Vaga

Razdoblje Bika suprotstavlja se energiji Urana, no Vaga će naći svoje udobno mjestašce negdje između te dvije energije, kao i uvijek. Kada postigne sklad i uzemlji se, neće imati poteškoća s putovanjima u zemlju snova.

Škorpion
Poznat je kao noćna ptica zodijaka pa razdoblje Bika 2019. neće bitno utjecati na njegove nepredvidljive obrasce spavanja. Ipak, ako se umorio od noćnih bdjenja i želi pokušati uspostaviti čvrstu rutinu spavanja, ovo je pravo vrijeme za to.

Strijelac
Suprotstavljene energije Urana i Bika činit će Strijelčev um još nemirnijim nego inače. Poznat je po tome da ne spava dovoljno pa ponekad djeluje odsutno. Važno je da uloži svjestan trud u umirivanje svog uma. Prije spavanja trebao bi isključiti mobitel i računalo, vježbati jogu ili meditirati.

Jarac
Često previše radi a premalo se odmara, što je jednosmjerna karta za izgaranje živčanog sustava. Voli dovršiti zadatke do kraja, stoga je vladavina Bika 2019. za Jarca odlična prilika da isplanira i izvrši rutinu spavanja koja će funkcionirati "na duge pruge".

Vodenjak
Čim legne u krevet navečer, već razmišlja o sutrašnjem buđenju. Njegov nemir i nestrpljivost često ga sprječavaju da se naspava kako treba. Ako obeća sebi da će usporiti i počne meditirati da umiri svoj hiperaktivni um, mogao bi unaprijediti svoje obrasce spavanja u sljedećih 30 dana.

Ribe
Sanjari zodijaka. Nažalost, praktična energija Bika mogla bi omesti ćudljive navike spavanja Riba. Slušanje opuštajuće glazbe ili binauralnih zvukova prije odlaska na spavanje može neutralizirati tvrdoglavu bikovsku energiju.


Laka vam noć svima i slatki snovi!


Izvor: www.bustle.com

Pripremila Snježana Krčmar