Anđeoska poruka za ponedjeljak 30. 1. 2017.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Metatron
Poruka dana: Osvijestite lekcije koje vam život donosi i izbjegnite ponavljanje pogrešaka

Mnoge stvari u životu odvijaju se u krugu, iskustva se vrtlože i svakim novim zatvorenim krugom bivate sve iskusniji, mudriji, spremniji za napuštanje ciklusa umiranja i rađanja, spremni za konačni povratak izvoru. Ponekad vam se učini da dva puta proživljavate isto i pitate se zašto vam se događaju iste stvari.

Ako niste prisutni, ako ne uviđate što vam se događa i zašto, ako ne osvijestite koja je lekcija skrivena u zbivanjima, moguće je da pri okretanju karusela života još jednom morate proći isti krug prije nego što se uspnete na onaj viši koji vam se potom čini kao posve novi put.

Što ste prisutniji, što više obraćate pozornost na zbivanja, ljude i događaje oko sebe, to ćete više smanjiti mogućnost ponavljanja istih pogrešaka, “trčanja istoga kruga”.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr