Anđeoska poruka za petak 25. 8. 2017.

„Gajim posebnu pobožnost prema Anđelu čuvaru”, napisao je davno papa Ivan Pavao Drugi. „Još sam od djetinjstva puno puta molio – Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog, ti me danas prosvjetljuj, čuvaj, vodi i upravljaj...” Svaka je anđeoska poruka koju vam prenosimo podsjetnik na jačanje vjere i put prema boljem životu svih nas

Anđeo dana: Mihael
Poruka dana: Sve ima svoje vrijeme

Sve ima svoje vrijeme pod nebom. Vrijeme samoće, vrijeme ljubavi. Vrijeme pobjede i vrijeme poraza. Svako stanje mora proći pun krug, od klice, preko rasta i cvjetanja do uvenuća. Vaša se samoća nije samo tako dogodila, zametnuli ste je negdje u nekom trenutku u vremenu, dok niste obraćali pažnju, i ako vas sada tišti, to znači da je u punome cvatu i da će doći trenutak kad će i ocvasti.

I dok proživljavate to razdoblje, negdje, u tišini jutra, dok niste obraćali pozornost, zametnuta je i klica ljubavi. I onda će se jednako tako jednoga dana „naglo“ roditi, iako je sve vrijeme rasla u vama. Dopustite svim osjećajima da odrade puni krug rađanja, umiranja i ponovnog rađanja. Kad ste sretni, uživajte u svakom trenutku te sreće jer ona je prolazna baš kao i tuga. Kad ste usamljeni i tužni, prepustite svoje brige nebu, zazovite me i živite u dubokom uvjerenju da je to samo trenutak u vremenu i da će proći. Ove smjene, plime i oseke osjećaja, događat će se u vašem životu toliko dugo dok ne naučite lekciju po koju ste došli na svijet.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr