12. 12. 2017: Danas možemo krenuti ispočetka!

Današnji datum nosi moćnu kombinaciju brojki 12 koja poziva na podizanje vibracije i otpuštanje negativnosti iz prošlosti te početak na novim, pozitivnim temeljima

Vrijeme podizanja vibracije

Kombinacija brojki današnjeg dana 1212 moćan je anđeoski broj koji potiče da izađemo iz svoje 'zone sigurnosti' kako bismo u životu krenuli potpuno iz početka, kaže Ann Elisabeth, autorica niza blogova o spiritualnom radu, koji i sama prakticira. "Ovaj anđeoski broj 1212 pomaže nam da iscijelimo sebe i otpustimo sve negativnosti i strahove iz prošlosti kako bismo slijedili svoju istinsku strast i svrhu u svom životu."

"Svake godine te brojke vidimo 12. prosinca i to priziva vrijeme podizanja svoje vibracije na višu frekvenciju (blagdanska energija)", kaže Ann Elisabeth, ističući kako je smisao toga da nam "pomogne usredotočiti se na ono što želimo u idućoj godini, osjetiti uzbuđenje zbog svega novog ispred nas i otpustiti sve što nas sprječava da idemo naprijed prema svom krajnjem cilju". "Broj 1212 simbolizira pozitivan duhovni rast. Ostvarite svoje istinske namjere usredotočivanjem na pozitivnu energiju."

Pročitajte još:

Duhovno značenje brojevnog niza 12:12

Nevjerojatna simbolika broja 12

 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr