Olivalovo blagdansko ruho - Čaroban poklon set

Razmišljate li o poklonu uz koji će se osoba osjećati doista posebno, naša je preporuka Čarobni poklon set u kojem se nalaze čarobno mlijeko i čarobno zlatno ulje. Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod koji će sigurno oduševiti mnoge jer sadrži čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana...

Zbog ove sjajne kombinacije mlijeko odgovara svim tipovima kože. Niste li ljubitelj ulja, ovo mlijeko pružit će vašoj koži mirisni hidratantni užitak, jer mlijeko je vrlo ugodnog parfemskog mirisa, a vašu će kožu učiniti glatkom i sjajnom.

Zimi, kada se koža više isušuje zbog grijanja, vjetra i hladnoće, čarobno mlijeko je odličan preparat jer emulzija pruža dovoljno hidratacije vašoj koži. Dok bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje ju tonizira i blago učvršćuje. Makadamijino ulje poznato je zbog antiage učinka i prava je riznica E vitamina baš kao i arganovo ulje koje je također jedan od sastojaka ovog mlijeka. Peto, dobro poznato i ne manje važno, jojobino ulje, kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste zbog svog sastava sličnog masnoći kože.

Čarobno zlatno ulje zahvaljujući zlatnim česticama možete koristiti i kao parfem, no ono će pružiti vašem tijelu i glamurozan sjaj, toliko željen u ovo doba godine.

Čarobne poklon-setove potražite u DM-u, BIPI, Cosmu, Intersparu, Konzum, ljekarne, Kemig, Mueller po cijeni od 129,90 kn.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr