Nova Sensa nam je stigla!

Nova Sensa, studeni 2017., puna je novina! Imamo novog kolumnista, novi ciklus radionica, nove teme! Prelistajte broj na dnu našeg portala a iz pisma urednice saznajte što vam je sve u Sensi donio studeni

Iskoristite svoju moć

Što vas pokreće? Jednostavno pitanje na koje većina nas zna odgovoriti. No, koristimo li taj odgovor, tu pokretačku snagu za stvarnu promjenu? Svakoga dana, sada, u ovom trenutku? Ili smo prepušteni struji, svaki se dan budimo sa sve manjim i slabijim unutarnjim glasom, rekla bih, okrutni prema svojim željama i potrebama? Odbacujemo ih, zanemarujemo, potiskujemo... No, one su uvijek tu, čak i kad su tihe. One su tu jer čekaju našu odluku da stvari promijenimo, počnemo aktivno sudjelovati u svojoj dobrobiti, otkrijemo ono što nas pokreće i pokrenemo se.

Uči nas tome i naš novi kolumnist dr. Kenan Crnkić, autor bestselera na temu sreće i uspjeha koji je proteklih godina postao velika inspiracija ljudima u regiji - pa tako i nama. Još od prvog susreta, kad smo s njime imali priliku raditi, moja velika želja bila je produbiti suradnju. Osjećala sam kako je ono što poručujemo kompatibilno, da su naše energije na sličnoj razini, kako zajedno možemo rasti. I sada, gotovo godinu dana poslije, sretna sam što se dr. Crnkić pridružio našem Sensa timu u stvaranju sretnijeg i ispunjenijeg svijeta. On sâm pokretačka je snaga bez premca, čovjek koji rečenicama, ponašanjem i vlastitim primjerom podržava druge da budu bolji, zadovoljniji i ispunjeniji.

Od ovog mjeseca on je naš novi kolumnist i uvjerena sam da će njegovi tekstovi u mjesecima koji dolaze biti pokretači mnogih promjena djelovanja i razmišljanja. Nova energija, ljudi i pogledi na stvari pomažu nam uvidjeti da u našim problemima i strepnjama nismo sami. Svima se događaju zastoji, svatko se s vremena na vrijeme pogubi u kotaču života, no snaga za promjenu u svima je nama.

Svakog jutra kad se probudimo, imamo priliku učiniti svoj svijet boljim mjestom za život. U rukama imamo veliku moć, vrijedi je iskoristiti!

P.S. Sretna sam što vam mogu najaviti prvi ciklus Sensa radionica koji 23. studenoga počinje u Zagrebu. Naši suradnici prenijet će nam svoja znanja i alate koji pomažu da se na pravilan i kvalitetan način posvetimo svome zdravlju, emocijama i životu. Više informacija potražite na str. 66!

naslovnica 119

Izabela Vrtar, glavna urednica magazina Sensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr