Neale Donald Walsch u Zagrebu!

Autor kultnih knjiga 'Razgovori s Bogom' Neale Donald Walsch 25. ožujka 2018. u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će jednodnevni seminar nazvan „Promijenite svoje emocije prije nego što one promijene vas“. Doznajte o čemu se radi, rezervirajte svoje ulaznice i pogledajte video u kojem Neale poziva zagrebačku publiku na susret!

Serija knjiga Razgovori s Bogom globalni je fenomen, a autor ovog štiva o praktičnoj duhovnosti Neale Donald Walsch poznat je i po inspirativnim seminarima koje održava diljem svijeta. Tako će jednodnevnim seminarom u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog 25. ožujka 2018. zaintrigirati domaću publiku, a 31. ožujka gostovat će u Štark Areni u Beogradu. „Promijenite svoje emocije prije nego što one promijene vas“, poručuje Walsch i tvrdi da će vas tijekom samo jednog dana naučiti tome moćnom postupku.

Većina ljudi misli da nas emocije preplavljuju same po sebi, ali istina je da smo odabrali svaku emociju koju smo ikad osjetili u životu, kaže Neale Donald Walsch i nudi zadivljujuće objašnjenje kako imati iskustvo svojih emocija kao namjeru, a ne kao reakciju.

Sve informacije i kupnju ulaznica možete pronaći na alternativainformacije.com

Iskoristite priliku da u jednom danu naučite vrlo moćan proces koji će vam promijeniti život. Pogledajte video u kojem vas Neale poziva na zagrebački susret...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr