Ne propustite rujanski broj National Geographica Hrvatska!

Uz novi broj, u kojem je glavna tema Afganistan, očekuje vas i prilog – poster Sunčeva sustava

Novi broj ponajboljeg popularnoznanstvenog časopisa na svijetu na kioscima je od 10. rujna, a u njemu se bavimo aktualnom temom – Afganistanom.

Što se događalo u toj zemlji proteklih 20 godina, od intervencije SAD-a i saveznika iz NATO saveza, kako je cvjetala korupcija, propadali ruralni krajevi, događala se velika pljačka i na posljetku se dopustio povratak talibana koji ponovno donose islamski ekstremizam i strahovitu sudbinu u prvome redu ženama.

ngm9-21_afganistan

 

Uz aktualnu naslovnu temu pogledajte i atraktivan prikaz Sunčeva sustava i što se sve skriva u susjedstvu Zemlje te još više iza Neptunove orbite; čitajte o tužnoj sudbini geparda koje love krijumčari u Somalilandu; pratite znanstvenike do najviše meteorološke postaje u čileanskim Andama; uživajte u staklenoj menažeriji morskih bića koju su izradili majstori staklari još u 19. stoljeću...

ngm 9-21 znanstvenici

NGM 9-21_gepardi

 

Svoje radove za rubriku "Vaša fotografija" šaljite na info@nationalgeographic.com.hr , a ako se pretplatite na ovaj popularnoznanstveni magazin, uz jedan broj gratis u suradnji s Promopoint.hr darovat ćemo vam prijenosnu bateriju, powerbank od 4000 mAh s ugraviranim logom National Geographica Hrvatska i vašim imenom.

 

NGM9-21_cover

 

  

National Geographic Hrvatska

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr