NOVI DATUM Dođite na jesenski Sensa dan u Maksimiru!

Zbog loših vremenskih uvjeta, najveći festival zdravlja, ljepote i vitalnosti - Sensa dan prebacili smo na 26. rujna, od 10 do 18 sati. Zelene livade i šumarci Maksimira postat će oaze uzemljenja, sreće i vitalnosti, ali i učionice i radionice u kojima ćete naučiti kako poboljšati svoju svakodnevicu. Čekamo vas!

I ovoga puta na pragu jeseni u najljepšem zagrebačkom parku očekuje vas najveći festival zdravlja, ljepote i vitalnosti - 13. Sensa dan.

Ponovite doživljaj ili ga iskusite prvi put 26. rujna, od 10 do 18 sati u zagrebačkom Parku Maksimiru jer zelene livade postat će oaze uzemljenja, sreće i vitalnosti, a vi ćete imati priliku naučiti tehnike kojima možete poboljšati svakodnevicu te doznati ono što vas zanima o zdravoj prehrani, relaksaciji, osobnom rastu...

sensa dan3

Livade i šumarci od glavnog ulaza parka do Vidikovca pretvorit će se u učionice, radionice, plesne dvorane i vježbaonice. Edukativne radionice, meditacije i gongovi, relaksacija i predavanja o osobnom rastu i razvoju te zdravoj prehrani dobra su motivacija da se nedjelju, 26. rujna, provede u Parku Maksimiru.

sensa dan2

Stručnjaci, koje smo ponovno okupili za vas na svojim će vam besplatnim radionicama i predavanjima pomoći da naučite slušati sebe i razmišljati pozitivno, ostanete aktivni, dopustite si izraziti osjećaje, podignete samopouzdanje, pronađete potporu te gledate na budućnost pozitivno kako biste uvidjeli nove prilike i mogućnosti.

sensa dan5

U sklopu Sensa dana moći ćete doznati i sve o prirodnim proizvodima naših partnera, koje ćete imati priliku isprobati i kupiti te dobiti savjete za njegu, zdravlje i prehranu.

Na Sensin festival zdravlja, vitalnosti i ljepote u Maksimiru stižu i plodovi Malog placa. Istražite stolove pune sezonskih poslastica i uživajte u zdravom kasnoljetnom meniju s potpisom lokalnih OPG-ova.

sensa dan6

Na malom sajmu holističkih proizvoda i usluga u sklopu 13. Sensa dana Garnier će već tradicionalno predstaviti novitete svoje BIO linije organskih kozmetičkih proizvoda za čišćenje i njegu lica te kose. Ovi veganski proizvodi ne sadrže parabene, sintetičke boje i kemijske filtere, a ponose se oznakom ECOCERT.

sensa dan4

Sensa dan ima i humanitarnu notu jer se prodajom starijih izdanja časopisa Sensa prikupljaju dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID). To je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji.

Pridružite nam se i ovaj put te budite dio velike Sensine obitelji u zagrebačkom Parku Maksimir u nedjelju, 26. rujna, od 10 do 18 sati. Program 13. Sensa dana donosimo uskoro.

sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr