Divne riječi Gregga Bradena koje nas podsjećaju na našu pravu prirodu

Nekoliko divnih riječi Gregga Bradena koje nas podsjećaju na našu pravu prirodu, bude iz iluzije i vraćaju u naše ruke moć kreatora naših vlastitih života

Gregga Bradena New York Times pet puta je nagrađivao kao najbolje prodavanog autora, te međunarodno priznatog pionira u spajanju znanosti, duhovnosti i ljudskog potencijala. Od 1979. do 1990. godine radio je za mnoge kompanije na rješavanju problema tijekom krize a danas nastavlja raditi u području rješavanja problema uz pomoć suvremene znanosti i drevne mudrosti sačuvane i samostanima i zaboravljenim tekstovima.

Njegova otkrića dovela su do toga da je napisao 12 knjiga koje su prevedene na više od 40 jezika. Prezentirao je svoj rad Ujedinjenim narodima, starosjedilačkim starješinama, vjerskim vođama, diplomatima i američkoj vojsci, a također je prisutan u mnogim medijima.

Britanski časopis Watkins već petu godinu zaredom uvrstio je Gregga među 100 „duhovno najutjecajnijih živućih ljudi na svijetu“, a 2019. godine je nominiran za prestižnu nagradu Templeton osnovanu u čast „izvanrednih pojedinaca koji su svoj talent posvetili širenju naše vizije ljudske svrhe i krajnje stvarnosti. "

Evo nekoliko izjava Gregga Bradena:


* Nikada nismo više od jednog koraka udaljeni od svoje najveće ljubavi, najdubljeg iscjeljenja i najveličanstvenijeg čuda.

* Da biste kreirali stvarnost, fokusirajte se na ishod, kao da se on već dogodio.

* Kad u svom tijelu oblikujemo uvjerenja čije središte je u srcu, jezikom fizike mi stvaramo električni i magnetski izraz tih uvjerenja kao valova energije, koji nisu ograničeni samo na srce ili ograničeni fizičkom barijerom naše kože i kostiju. Na taj način jasno govorimo svijetu oko sebe svakog dana jezikom koji nema riječi: to su uvjerenja-valovi naših srca.

* Veliki izazovi života javljaju nam se jedino kada imamo sve što nam je potrebno da bismo preživjeli i iscijelili se od tog iskustva.

* Živimo u svijetu u kojem je sve povezano. Više ne možemo misliti u terminima nas i njih, kada je riječ o posljedicama našeg načina života. Danas smo sve MI.

* Manifestiranje počinje voljnošću da napravimo prostora u svojim uvjerenjima za nešto što navodno ne postoji. Mi stvaramo to "nešto" kroz moć svijesti i svjesnosti.

* Možete ostvariti život kakav istinski želite jasnom namjerom, emocionalnom inteligencijom i sposobnošću zamišljanja... sviđalo se to vama ili ne, vaš život je ono što ste vi odabrali.

* U učenju Mahayana budizma, vjeruje se da stvarnost može postojati jedino kada naš um stvori fokus.

* Različite namjere stvaraju različite učinke.

* Sve je stvar naše sposobnosti da fokusiramo svijest, koja je velika tajna nekih od naših najdrevnijih i najdragocjenijih tradicija.

* Postoji samo jedno rješenje na svaki problem: promjena u stavu i svijesti.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr