Anđeo mjeseca svibnja je Nježnost

Inspiracijska poruka ovog mjeseca glasi: "Poduzmite akcije koje odražavaju mudrost vašeg srca. Davajte velikodušno i svojevoljno, a prema sebi i drugima se odnosite ljubazno i ​​brižno."

Nježno brinimo jedni o drugima

Prošli mjesec, Anđeo svjetlosti donio je transformaciju mnogima, i pojedincima i kolektivu. Kako svijet iluzija ustupa mjesto svijetu istinske stvarnosti, on dodaje točke nježnost našem ponašanju, ali na težak način.

Osjećamo patnju odvojenosti i često ćemo učiniti sve da izbjegnemo ili ublažimo bol. Upravo te točke nježnosti omogućuju nastanak cjeline i signaliziraju gdje se može dogoditi naše najdublje ozdravljenje.

U vremenu smo za koje smo se toliko dugo pripremali, a količina degradacije i kaosa koja se gotovo svakodnevno pojavljuje zapanjujuća je. U ovo vrijeme buđenja, gledanja i osjećaja onoga što se više ne može poreći, preoblikovati ili izbjeći, može nam oduzeti dah i omamiti duh.

Nježnost je duša u promjeni.

Odvojite vrijeme da poslušate što se događa u vama, što treba zadržati, ohrabriti i podržati. Svatko treba pronaći ono što njeguje vaš duh i nježno brinuti jedni o drugima, s puno ljubavi i smirenosti, dopuštajući jedni drugima da budemo u svojoj duhovnoj prisutnosti.

Nadamo se da ćete ovog mjeseca osjetiti nježni dodir Anđela i podijeliti ga s drugima.

Izvor: innerlinks.com

Sensa.hr