Anđeo listopada: Nježnost

Prošlog mjeseca Anđeo suosjećanja donio je duboke promjene na osobnoj i globalnoj razini. Dok se svijet iluzije povlači od svijeta istinske stvarnosti, to stvara nježnost na ključnim točkama, lomeći se ponekad u srži nas samih. Anđeo mjeseca listopada donosi nam kvalitetu nježnosti

Osjećamo patnju zbog odvojenosti i često činimo sve što možemo da bismo izbjegli ili ublažili tu bol. Upravo te točke nježnosti omogućuju uzdizanje cjeline i signaliziraju gdje se može pojaviti naše najdublje iscjeljenje.

Živimo u vremenu za koje smo se dugo pripremali, pa ipak količina degradacije i kaosa s kojima se gotovo svakodnevno susrećemo je zapanjujuća. U ovo vrijeme buđenja, osjećanja i opažanja onoga što se više ne može negirati, drugačije tumačiti ni izbjeći, to nam može oduzeti dah i ošamutiti naš duh.

Mekoća je duša u promjeni.

Osluhnite što se zbiva u vama, čemu je potrebna podrška i ohrabrenje. Svatko od nas treba pronaći ono što hrani njegovu dušu i što čini da nježno brinemo jedno o drugome i daje melem mira, omogućujući nam da iskažemo svoju duhovnu prirodu.

Činite djela koja odražavaju mudrost vašeg srca.

Dajte darežljivo i slobodno i odnosite se prema sebi i drugima ljubazno i pažljivo.

Nadamo se da ćete osjetiti nježan dodir anđela ovog mjeseca i dijeliti ga s drugima.


Izvor: www.innerlinks.com

Pripremila Snježana Krčmar