Što nam kažu planeti: rujan 2014.

Sva lijepa iznenađenja koja nas čekaju početkom mjeseca mogu donijeti konfuziju, ali kraj mjeseca nosi mnogo sklada, mira i ljubavi

Početkom rujna osjetit ćemo iznimno pozitivnu energiju Mjeseca u znaku Strijelca, koji će zajedno s Uranom i Jupiterom napraviti veliki vatreni trokut. Energija promjena, iznenadnih putovanja, lakšeg komuniciranja i uspostavljanja suradnje s inozemstvom sad je veoma snažna.

Sva lijepa iznenađenja početkom mjeseca mogu biti praćena manje dobrim aspektom Neptuna koji unosi konfuziju, smanjuje koncentraciju i odvraća pažnju na neke manje bitne stvari, čini nas razdražljivima gotovo do suza, a bez stvarnih razloga, više zbog nekih prošlih vremena koja nam mogu navirati u sjećanje. Savjet je kontrolirati takva stanja, razmišljati pozitivno i samo o lijepom što će nam zasigurno, a sasvim iznenada, donijeti ovaj veliki vatreni trokut na nebu.

Merkur u znaku Vage tijekom cijelog mjeseca poručuje da uspostavimo ravnotežu, kako u poslovnim, tako i u ljubavnim odnosima. Navodi nas na razmišljanje o stvaranju mira, tjera nas da budemo ljubazni i tolerantni te da pažljivo biramo riječi želimo li uspjeh u bilo kojem segmentu života.

Ne donosite važne odluke, osobito u ljubavi, od 7. do 21. rujna, nemojte biti ishitreni, dvaput razmislite o onome što želite nekome reći, jer vaša najdobronamjernija riječ može biti protumačena kao napad.

Pričekajte razdoblje od 22. rujna do kraja mjeseca, kada će Merkur biti oslobođen negativnih utjecaja i tvoriti dobar aspekt s Neptunom, što rezultira pretvaranjem najkreativnijeg dijela nas, mašte, vizije, onog intuitivnog u nama - u djelo. Takvi aspekti stvaraju najljepša ljubavna pisma i kreacije pa pustite mašti na volju.

I kraj mjeseca donosi skladnu energiju planeta s početka mjeseca, a pridružit će im se i Mars iz znaka Strijelca, planeta koji svojom energijom pokreće na sport, putovanje, pokret.

Muškarci su zasigurno mnogo raspoloženiji od žena i čekaju da elegantna Venera zakorači u znak Vage kako bi se dostojno njenim prohtjevima izborili za nju tijekom sljedećeg mjeseca, listopada.

Jelena Milićević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr