Mjesečev horoskop od 13. 1. do 8. 2.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Druga četvrt u Vagi, 13. siječnja, pomaže da se oslobodimo društvenog pritiska i bez straha promijenimo one obrasce ponašanja koji služe isključivo ugađanju drugima. Vagu, Vodenjaka i Blizance oslobađa osjećaj da mogu odbaciti teret društvenih očekivanja. Jarac, Rak i Ovan u složenoj situaciji osvijestit će pravo značenje suradnje. To bi mogla biti i gorka lekcija, ali će pomoći da se oslobode pogrešnih očekivanja i ljudi koji ih ne podržavaju. Lav i Strijelac imaju odlično razdoblje za učenje i završavanje projekata. Putovanje vas može osvježiti.

Mlađak u Vodenjaku, 20. siječnja, donosi nove ideje kako svakodnevicu učiniti zanimljivijom. Osvježavajuće promjene u ponašanju odlično idu uz karnevalske dane, kad na siguran način, pod maskama, možemo istraživati nove mogućnosti. Dobivamo poticaj da mijenjamo sve što nam dosađuje. Vanjske promjene u odijevanju i društvenim navikama najočitije su kod Vodenjaka, Vage i Blizanca. Jarac, Djevica i Bik inovaciju unose prehranom i vježbanjem, a Lav, Škorpion, Rak i Ovan mijenjaju svoj dom. Ribe i Strijelac svježinu unose mijenjajući svoj unutarnji svijet. Uživaju u tome što su drugačiji.

Stabilna energija Bika koju će 27. siječnja naglasiti prva mjesečeva četvrt daje smiren i realističan pogled na stvarnost. Prepoznat ćemo što je najvažnije u obiteljskim odnosima i kako postaviti prave granice u poslu. Bik i Škorpion, Lav i Vodenjak energično se bave uljepšavanjem svakodnevice, preuređuju i popravljaju ne samo svoj dom nego i odnose s kolegama i ukućanima. Jarac i Djevica napravit će važan iskorak u ljubavi. Ribama i Raku kratko će putovanje ili zanimljiva radionica usrećiti srce i otvoriti perspektive.

U hladnim danima zime ugrijat će nas vatrena energija uštapa u Lavu, 3. veljače. Toplo srce spremno je pokazati ljubav. Velikodušnost će nam biti uzvraćena poštovanjem i prijateljstvom. Spremni smo stvarati! Strijelac, Lav i Ovan ohrabreno će pokazati ljubav i učvrstiti svoje intimne veze. Bik, Škorpion i Vodenjak srca puna novih želja stvaraju ljepotu u svom domu, u ljubavnim odnosima. Zaigranost i veselje preplavljuje Blizance, Vagu, Jarca i Raka, pa se bezbrižno upuštaju u eksperimente u društvenim i ljubavnim igrama. Djevica i Ribe osnažit će svoje srce dubokom vjerom u ljubav.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr