Mjesečev horoskop od 12. 2. do 8. 3.

Kako je Mjesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Provjerite u horoskopu prema Mjesečevim mijenama

Druga mjesečeva četvrt u Škorpionu, 12. veljače, potaknut će nas da uložimo svu svoju energiju i strast kako bi se stvari odvijale upravo onako kako smo zamislili. Nismo spremni na poraz, a ponekad ni na prihvaćanje stvarnosti. Škorpion, Ribe i Rak više će postići ako popuste i pristanu na kompromis. Bik, Vodenjak i Lav, naprotiv, trebali bi ostati čvrsti u svojim stavovima.

S mlađakom u Ribama, 18. veljače, zaplovit ćemo unutarnjim svijetom, uz pomoć glazbe, meditacije i ljubavi. Prepustite se sanjarenjima jer iz njih izviru ideje koje će vas povesti u novi krug stvaranja. Dopustite osjećajima da zavladaju, da vas pročiste i nadahnu. Ribe, Rak i Škorpion najbolje se snalaze s probuđenim osjećajima, a Djevica, Jarac i Bik nestrpljivi su u želji da pokrenu stvari, uzbuđeni novim idejama. Strijelac i Blizanci su neodlučni i pomalo zbunjeni, oprezno traže pravi put. Vaga i Lav prepuštaju se vodstvu drugih, a Ovan i Vodenjak usmjereni su na sebe, pomalo nedruželjubivi i nesigurni.

Dok je energija mlađaka bila u ribama bili smo vođeni srcem. S prvom mjesečevom četvrti u Blizancima, 25. veljače, pokušajmo razmisliti o onome što radimo. Sada ćemo se lakše pribrati. Pozitivni pomaci u svemu što rade ohrabrit će Blizance i Strijelca, Djevicu i Ribe, a osjećaj da je život dobar pojačava njihove želje u poslu i ljubavi. Ovnu i Lavu podrška okoline će otvoriti poslovne mogućnosti. Vodenjak i Vaga pomoću ljubavi ponovo otkrivaju radost življenja.

Uštap u Djevici, 5. ožujka, pokazuje nam kako se prizemljiti, povezati s tijelom i osjetima. Vrijeme je da počnete vježbati, pažljivije birati hranu i posvetite se sebi. Zastanite, odvojite vrijeme za jednostavna iskustva. Sve što radite pokušajte raditi svjesno, odmjereno i polako. Djevica, Jarac i Bik mogu se učinkovito posvetiti dijetama, uljepšavanju i svakovrsnom radu na sebi. Rak, Škorpion i Ribe najpredaniji su polaznici radionica. Birajte one na kojima radite tijelom! Blizanci i Strijelac naučit će da rješenje mnogih problema dolazi kad smireno analiziraju svoje potrebe i mogućnosti. Nije im lako usporiti, no samo će im unutarnji mir donijeti prave spoznaje. Ovan i Lav, Vodenjak i Vaga nerado će priznati da bi mogli nešto promijeniti na sebi, ipak, to je put prema uspjehu.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr