Kaziel - anđeo zaštitnik Jarca i Vodenjaka

Svijet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno motrimo i vjerujemo, lako ćemo razviti senzibilitet prema nevidljivim silama koje su stalno prisutne oko nas i u nama! U tom svijetu uz mnoga čuda žive i anđeli – moćne sile koje nam prenose poruke božanskoga i pomažu nam razumjeti te poruke. Oni su tu da nas vode, hrabre, nadahnu, da nam daju nadu. Uz pomoć astrologije pronađite svog anđela!

Kaziel – umjerenost

Arkanđeo Kaziel ima posebno značenje za Jarca i Vodenjaka. Odlikuje ga umjerenost, jasnoća misli i duboko razumijevanje. Osnažuje sposobnost samokontrole, nadahnjuje intelektualne aktivnosti, potrebu za originalnim izražavanjem te razvijanjem i učvršćivanjem individualnosti. Njegov dar je sposobnost da se dobro osjećate u samoći, da tražite duboki unutarnji mir.

Kazielu se možete obratiti za pomoć kad se osjećate zanemareno ili obespravljeno, kad trpite bol gubitka ili nepravdu. Kaziel može podići teret s vaših pleća dok se ponovo ne osnažite da ga sami preuzmete. Uči vas kako ćete, uza sve nevolje, ostati smireni, bez osjećaja samosažaljenja, mržnje i želje za osvetom, prihvaćajući sve što vam život donosi. Samo tako ćete ostati otvoreni božanskoj svjetlosti svoga srca. Odjeven u tirkizno, sivo ili crno, Kaziel je snažan oslonac.

Koji je anđeo vašeg horoskopskog znaka?

Vjera u anđele - kako nas čuvaju bića s viših razina

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr