Kako se odijevaju Škorpion i Jarac?

‘Najbolja stvar koju možete nositi je samopouzdanje’
Auliq Ice

Power dressing

Škorpion i Jarac odjećom vole pokazati svoj društveni status, ostaviti dojam ugledne i moćne osobe. Skloni su klasičnom stilu pa su formalni i u opuštenim prilikama, čak i na godišnjem odmoru. Oni savršeno znaju da manje znači više. Klasična jednobojna košulja s dizajnerskim jeansom, klasičnim hlačama ili suknjom te najfinijim kožnim cipelama – i za žene i za muškarce nepogrešiv je odabir.

Uz to će skupim detaljem poput sata ili torbe ostaviti snažan dojam. Uvijek besprijekorno uredne odjeće, ne žele biti upadljivi, ali uspijevaju impresionirati svojom jednostavnom elegancijom. Radije imaju jedan, ali vrijedan i trajan komad odjeće nego mnogo bezvrijednih komada. Moda je uvijek u funkciji pokazivanja vlastitog uspjeha i učvršćuje im samopouzdanje.

Jarac i Škorpion vrlo se dobro osjećaju u crnome, a Škorpion ima poseban dar da odjećom istakne svoju zavodljivost. Kad žele ostvariti neki poseban cilj, neće bježati od izazovnije odjeće, uske haljine malo dubljeg izreza, visokih potpetica, crvenog ruža ili odijela krojenog po mjeri. Premda nisu skloni jeftinoj odjeći, pravi su stručnjaci za rasprodaje, pronaći će maksimalnu kvalitetu po najmanjoj cijeni. Utjelovljenje su klasičnog stila sa snažnom porukom uspješnosti.

Kako se odijevaju Lav i Vaga?

Kako se odijevaju Rak i Ribe?

Kako se odijevaju Ovan i Strijelac?

Kako se odijevaju Bik i Djevica?

Kako se odijevaju Blizanci i Vodenjak?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr