Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na vodene znakove

U sljedeće dvije i pol godine, koliko Saturn boravi u znaku Strijelca, pripadnici vodenih znakova, Rak, Škorpion i Ribe puno će raditi, razbuditi svoju ambiciju i sposobnost zarađivanja...

Učenje o stvarnosti

Vodeni znakovi imaju izražen emotivni život i naglašenu potrebu za sigurnošću. Učvrstiti osjećaj sigurnosti na konkretnoj razini, zarađivanjem i posjedovanjem materijalnih stvari, nikad im nije bila preokupacija, nego nužnost. Sad je vrijeme da nauče nešto novo o zarađivanju, o raspoređivanju vrijednosti, o štednji. Možda će ovo razdoblje biti nešto skromnije, ali će uz malo truda, koji zahtjeva Saturn, razviti novi odnos prema vrijednostima i radom postići uspjeh bez većih problema.

Ribe će osjetiti onu strožu i izazovniju stranu Saturna. Vanjske okolnosti mogu ih gurnuti u središte poslovne odgovornosti i izazovnih profesionalnih zadataka. Probuđena ambicija donijet će im unutrašnji osjećaj snage i profesionalni uspjeh.

Rak će bolje organizirati svoju svakodnevicu, ostvariti bolju suradnju s kolegama. Ako je zanemarivao zdravlje zbog komocije ili previše posla, vrijeme je za dijetu. Više brige o zdravlju i vježbanje pomoći će mu da kroz tijelo i zdravlje postigne duhovnu ravnotežu.

Škorpion će dobiti zadatke povezane sa zarađivanjem. Odlično razdoblje da bolje organizira svoje financije. Ne treba više gubiti vrijeme na poslove, klijente i ugovore koji ne donose zaradu koja odgovara uloženom radu i znanju.

Saturn u Strijelcu: Novi svjetonazor dolazi

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na zemljane znakove

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na zračne znakove

Kako će Saturn u Strijelcu djelovati na vatrene znakove

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr