Dan suočavanja s karmom: Kako da se oslobodimo prošlosti uz Mjesec u Ribama

Mjesec je u Ribama 19. i 20. studenog 2015. godine. Riješite sve probleme tako što ćete dopustiti intuiciji da vas vodi!

Mjesec je 19. studenog u 12:50 sati ušao u Ribe i donosi drugačije emocije i raspoloženje... Predosjećaji utječu na događanja, a 20. studeni vrijeme je suočavanja s prošlošću, s onim što nam je karmički dano, što je neizbježno.

Ovog lunarnog dana dobro je suočiti se s problemima koji se ponavljaju i raditi na njihovu rješavanju da bi se prestali ponavljati i da bi došlo do karmičkog oslobođenja. U tome vam najviše može pomoći intuicija, koja će biti najjača kada Mjesec bude u konjunkciji s Neptunom i ukazati vam na put ka rješenju nagomilanih problema (od 23 sata 19. studenog do 3 sata 21. studenog). Tada će vas moć intuicije voditi; to je imaginacija koja može pomoći.

Ovoga puta i neizmjerna vjera u rješavanje starih poteškoća put je koji vodi prema izlazu iz labirinta. Iz podsvijesti se mogu osloboditi svi osjećaji koji vas muče. Snovi mogu biti burni i u njima se mogu pojaviti rješenja problema koja se dugo "vuku". Jupiter u Djevici kroz mudrost i znanje utjecat će na praktično rješavanje naizgled nerazrješivih problema.

Ne prepuštajte se osjećaju tuge, ne sažalijevajte sebe... Pokušajte biti aktivni, svjesni da je vrijeme da nešto poduzmete kako biste se oslobodili prošlosti i kako bi vas negativni osjećaji prestali vući sve dublje. Treba biti uporan i imati jaku volju i želju za rješavanjem problema.

Rješenje problema može doći već od 23 sata nadalje 19. studenog, kada Mjesec uđe u konjunkciju s Neptunom i omogući bezuvjetnu vjeru i ljubav. Ako se ne prepuštate ljubomori i negativnim osjećajima, ne ulazite u konflikte i budete spremni mijenjati sebe (a time i nešto u nekom svom odnosu), to može dovesti do dobrih promjena!

Sunce je na kraju Škorpiona i ciklus promjena prije njegova ulaska u Strijelca se intenzivno odvija. Merkur ulazi 20. studenog 2015. godine u noćnim satima u Strijelca te unosi veću lakoću i vedrinu u komunikaciju i razmišljanje; to će također pridonijeti pronalasku izlaza, rješenja za ono što se treba promijeniti ili dovesti do kraja.

Svetlana Milenković-Filipović, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr