12. 12. 2019. - dan čuda!

Prosinački puni Mjesec, koji se naziva i hladnim, umnogočemu je poseban

Pun Mjesec u Blizancima 12. 12. 2019.: Veliko čišćenje na kraju godine!

Potencijalni portal čuda 12:12:12:12

Ovomjesečni puni Mjesec u Blizancima pada 12. 12. u godini koja je također u znaku broja 12 (2019. – 2+1+9 = 12), a u našoj vremenskoj zoni i 12 minuta nakon 6 sati, "čineći prosinački puni Mjesec potencijalnim portalom 12:12:12:12", kaže iscjeliteljica Simone Matthews.

"Tijekom 12:12:12 (itd.) portala imamo potencijal stvoriti valove sijanja koji transformiraju / preokreću / čine kvantni skok našeg svijeta u postojanje koje naša srca i duše žude potpuno izraziti iznutra prema van." Koji sjajan potencijal na pragu 2020. godine, početku novog desetljeća!

Dan ovoga "hladnog" Mjeseca "također je poznat kao dan čuda jer stvara portal broja 12: portal čuda", navodi autor koji se potpisuje kao The Alchemist. Usto, on otvara vrata zimskih pomrčina: s obzirom na to da se prva (solarna) događa za sljedećeg mlađaka, razdoblje pomrčina počinje na ovaj puni Mjesec, koji stvara nevjerojatno moćnu i važnu energiju.

Broj anđela i njihove moći

"Numerološki govoreći, 12 nije samo broj koji daje 3. To je poseban, vrlo moćan broj." O tome govori, nabraja se, 12 mjeseci u godini, 12 znakova zodijaka, 12 najviših bogova i boginja na Olimpu, 12 učenika Isusa Krista, 12 plemena Izraela, prema Starom zavjetu, 12 Heraklovih zadataka, 12 čarobnih sati dana i 12 čarobnih sati noći. "12 je broj savršenstva, broj svemirske mudrosti i neizmjerne moći. Kaže se da je to broj anđela i njihove moći."

Povrh svega, ovaj puni Mjesec u znaku broja 12 prati i moćan položaj zvijezda: "Venera, Saturn i Pluton stvorit će snažnu megakonjunkciju, oslobađajući nevjerojatne količine astrološke energije u naše područje." Posljednji put kad se takvo što dogodilo – ali bez Venere – označilo je izbijanje Prvoga svjetskog rata te kraj Drugoga svjetskog rata. "Srećom, ovdje Venera donosi nadu da stvari neće biti tako loše."

U svakom slučaju, u vrijeme prosinačkog punog Mjeseca stvari će biti intenzivne. "Ovo nije samo još jedan puni Mjesec i doista očekujemo da se dogode važne stvari, nadajmo se samo dobre. Kao što smo već rekli, ovo će biti Dan čuda za cijeli svijet."

Izvori: universallifetools.com; magicalrecipesonline.com

Pročitajte i:

Nevjerojatna simbolika broja 12

Duhovno značenje brojevnog niza 12:12

 

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr