Pretplata na Sensa magazin

SENSA i CalxPlus DARUJU VAM Dodatak prehrani CalxPlus
koji doprinosi održavanju zdravih kostiju, a patentirana formula ovih mekanih tableta za žvakanje sadrži optimalnu kombinaciju kalcija te vitamina D3 i K1. Naime, dvije tablete CalxPlusa djeluju jednako kao i četiri čaše mlijeka, boravak 45 minuta na suncu, dvije porcije voća i dvije porcije povrća – točno ono što nam je svakodnevno potrebno za zdrave i jake kosti. Kalcij ima izuzetnu ulogu u očuvanju zdravlja – neophodan je za zdrave kosti i zube te sprečava osteoporozu, koju se, s razlogom, naziva bolešću modernoga doba.

Kalcij pomaže očuvati zdravlje srca, živaca i mišića. Izrazito je važan za normalno zgrušavanje krvi i za provođenje impulsa u živčanom sustavu, pomaže u prevenciji alergija, depresije i PMS-a te ublažava bolove mišića i zglobova. CalxPlus mekane tablete za žvakanje idealno zadovoljavaju dnevnu potrebu za kalcijem. CalxPlus ukusna karamela bez šećera s manje od 11 kcal blagotvorno djeluje na zdravlje. Bez glutena i laktoze te primjerene za vegane, tablete su pojedinačno pakirane i  praktične za uporabu, a ugodan okus vanilije i čokolade osvojit će i najmlađe.

sensa pretplata naslovna 126

*KAKO POSTATI PRETPLATNIK?
Uplatite iznos pretplate na naš broj računa te svoje podatke i potvrdu uplate pošaljite na našu adresu pretplata@adriamedia.hr. Količina poklona uz pretplatu je ograničena. Pokloni se šalju preporučenom poštom odvojeno od časopisa. Ukoliko poklon ne primite do izlaska/primitka sljedećeg broja časopisa Sensa kontaktirajte nas na 01 6300817.

Kontakti za pretplatu na Sensu su 01 6300817 i mail pretplata@adriamediazg.hr