Pretplata na Sensa magazin

Sensa i Eau Thermale  AVÈNE  daruju vam poklon-paket

naslovnica 103Mineralni kompaktni krem-puder za zaštitu od sunca SPF 50 Ne sadrži kemijske filtre i bazira se na 100 posto mineralnoj zaštiti od sunca. Prikladan je za netolerantnu i alergijama sklonu kožu lica. Ima širok spektar UVA i UVB zaštite. Proizvod je fotostabilan, vodootporan i bez parabena.

Avène termalna izvorska voda Ublažava iritacije i umiruje kožu. Zbog dokazanog protuupalnog, umirujućeg i antiiritacijskog djelovanja, Avène termalna voda upotrebljava se za sve oblike pojačane osjetljivosti i iritacija kože te kao dodatak dermatološkim tretmanima.

Avène termalna voda osigurava dugotrajnu zaštitu u slučaju suhoće, crvenila, nadražaja, svrbeža kože, opeklina i pelenskog osipa te prilikom skidanja šminke, nakon brijanja i epilacije.

Couvrance visokopodnošljiva maskara Zahvaljujući inovativnoj četkici, pojačava volumen, razdvaja i uvija trepavice. Prikladna je za osjetljivu kožu i oči. Ne razmazuje se i lagano se uklanja.

*KAKO POSTATI PRETPLATNIK?
Uplatite iznos pretplate na naš broj računa te svoje podatke i potvrdu uplate pošaljite na našu adresu pretplata@adriamedia.hr. Količina poklona uz pretplatu je ograničena. Pokloni se šalju preporučenom poštom odvojeno od časopisa. Ukoliko poklon ne primite do izlaska/primitka sljedećeg broja časopisa Sensa kontaktirajte nas na 01 44 44 883.