Napitci koji čiste organizam i pomlađuju kožu

Vjerujete li u čudotvorne napitke? One koji okrepljuju i griju, ali i pomlađuju i pomažu nam u održavanju tjelesne težine, dobrog raspoloženja i lijepoga tena? Naše sugovornice svakako vjeruju i dokazuju da nismo samo ono što jedemo nego i ono što - pijemo

Matcha latte

Matcha latte

Trend zdravih, tekućih obroka

Užurban ritam života, u kojem često nemamo vremena sjesti za stol i u miru pojesti zdrav i uravnotežen obrok, donio je popularnost gustim, zelenim napitcima i šarenim smoothiejima koji se piju u hodu. Iako to nije u skladu s popularnim pokretom Slow Food koji promiče kulturu hrane i svjesno uživanje u njoj, kada pojedemo (popijemo) takav obrok, možemo biti sigurni da smo u tijelo unijeli preporučenu dnevnu porciju mnogih vitamina i minerala.

Trend zdravih, tekućih obroka koji obiluju sirovim povrćem i voćem uz dodatak tzv. superhrane i prahova popularizirale su hollywoodske glumice, pobornice zdrave hrane poput Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Drew Barrymore i Olivije Wilde koje na fotografijama često viđamo kako u šetnji gradom u ruci nose plastičnu bočicu ili čašu napitka jarke boje. Svaka ima svoj omiljeni juice bar i omiljeni napitak te naglašavaju da svoju vitalnost i dobar ten duguju upravo hladno prešanim sokovima i biljnim napitcima.

Pripravak za ljepotu i zdravlje koji možete napraviti sami

No, kvalitetan pripravak za ljepotu možete napraviti i sami, a potvrđuju to i pomlađujuće formule pića koje svakodnevno konzumiraju naše stručnjakinje za zdravlje i ljepotu. Inspirirajte se njihovim supernamirnicama i kombinacijama okusa koji su odlični kao detoksicirajući tretman nakon blagdana, ali i kao poticaj na odluku o cjeloživotnoj brizi o ljepoti i zdravlju.

Tamara Dabinović: Matcha latte za lijepu kožu

Lejla Kažinić Kreho: Moja unutarnja botoks-terapija

Tanja Kraljić Strgačić: Zlatno mlijeko za regeneraciju i blistavost kože

Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci