Louise L. Hay – afirmacija za zdravu kralježnicu

Bole vas leđa, imate problema s kralježnicom? Evo što o tome kaže Louise L. Hay...

Leđa vas podržavaju cijeli život. Kako se odnosite prema njima? Hodate li pognutih leđa, pogrbljeno sjedite za računalom? Zabole li vas leđa pri nekom naglom pokretu?

Bol u leđima može biti povezana s puno emocija u vašem životu. Bolovi u donjem dijelu leđa mogu odražavati strah povezan s novcem ili nedostatak financijske podrške. Bol u srednjem dijelu leđa povezana je s osjećajem krivnje. Želite li da vam se neki ljudi 'skinu s vrata'? Osjećate li da ste zaglavili? Bolovi u gornjem dijelu leđa povezani su sa zadržavanjem ljubavi i osjećajem nevoljenosti. Osjećate li manjak emocionalne podrške?

Kralježnica i emocije: Kakve nam poruke prenosi os života?

"Ja imam šipku za vježbanje montiranu na vratima moje spavaće sobe. Svakog jutra objesim se na nju da istegnem leđa. Zatim podignem koljena do trbuha ili koliko visoko mogu tri ili više puta. Podizanje koljena je dobro za mišiće abdomena. Volim tu vježbu. Od nje moja su leđa jaka i zdrava", govorila je Louise i to je svakako vježba za preporuku.

Ako dugo sjedite za računalom, stavite natpis na njega „Istegni leđa“. Sjetite se svakih sat vremena napraviti pauzu i protegnuti se. Možete i staviti jastučić za podršku donjeg dijela leđa, da ih drži uspravnima. Leđa vas vole i žele vas podržavati. Volite svoja leđa i omogućite im da se svaki dan gibaju za vas.

Afirmacija koju možete koristiti za zdravlje kralježnice: "Znam da me život uvijek podržava.“

Kralježnica - pokazatelj našeg emocionalnog stanja

Izvor: www.healyourlife.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci