Kreirajte reciklirano djelo i osvojite prase

U povodu Dana planeta Zemlje, izradite uporabno–dekorativni predmet od recikliranog materijala, prijavite se na OmnisArt, osvojite nagradu i podijelite dobre ideje s drugima. Najbolje radove objavit ćemo i mi na Sensaklubu, s vašim uputama kako od recikliranih materijala napraviti nešto lijepo i korisno

Neprestano govorimo o tome kako treba čuvati planet, a smeće se svakim danom sve više gomila. Evo prilike da barem malo smanjimo tu gomilu otpada - u povodu Dana planeta Zemlje, 22. travnja, OmnisArt raspisuje kreativni natječaj pod nazivom Reciklirajmo zajedno.

Kreativci su neka vrsta čarobnjaka, sposobni gotovo ni od čega stvoriti svašta, stoga su svi kreativci dobre volje dobrodošli prijaviti se na natječaj i izraditi uporabno-dekorativni predmet od recikiranog materijala. Najzanimljiviji radovi objavljivat će se redovito dok natječaj traje na portalu OmnisArt kao Uradi sam, a najbolje radove objavit ćemo i mi na Sensaklubu.

praseNajoriginalniji rad izborom ocjenjivačke komisije bit će nagrađen i kasicom prasicom Le prase izrađenom posebno za ovu priliku pod imenom Tesla. Tesla je u potpunosti izrađen od recikliranog materijala, otpadnog papira i plastike te ukrašen odbačenim kompjutorskim komponentama. Ovo Le prase je zlatno, ali brije na zeleno.

Predmeti će biti izloženi i na sedmoj Kreativnoj događalici (u organizaciji Vive kreative) 12. svibnja ove godine.

Svoje radove šaljite do 30. travnja, a
više o natječaju saznajte ovdje.

Pustite mašti na volju i uživajte u reciklaži.
Neka vaš um djeluje, a ruke rade!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci