Kako će češnjak duže trajati
Donosimo vam jedan vrlo praktičan savjet

Češnjak će trajati duže ako mu odmah po kupnji odvojimo režnjeve jedan od drugog, i tako spremimo u glinenu ili neku drugu posudu. Time ćemo spriječiti da se eventualno truljenje na češnjaku sa samo jednog režnja proširi i na ostale, a bit će nam i puno brže i praktičnije nekoliko već odvojenih režnjeva pripremiti za kuhanje.
Ostali članci
-
Zaboravite na suplemente! Skuhajte sami svoj put…
Od lisnatog zelenog povrća, nemasnog mesa, do sočnih agruma i žitarica…
-
Još jedan razlog da ribu što češće uvrstite na…
Riba (ali ne ona pržena u dubokom ulju) poboljšava pamćenje, a može i…
-
Nikad više žedni! Ovaj zeleni smoothie…
Ako pijete vodu cijeli dan ali se i dalje osjećate žedni, iskušajte ovaj…
-
Još uvijek koristite brašno od žitarica?…
Donedavno su na našim kuhinjskim policama stajala isključivo brašna od…