Bezglutenski keksi s bademom

Zdravo i slatko bez glutena i bijelog šećera...

Sastojci
200 g mljevenih badema
75 g mljevenog kokosova šećera
45 g kokosova brašna
2 žlice tapioke
75 ml rastopljenog kokosova ulja
2 žličice cejlonskog cimeta

Postupak
U zdjeli pomiješajte suhe sastojke te na kraju dodajte rastopljeno kokosovo ulje. Tijesto treba biti malo mrvičasto. Ostavite u hladnjaku 40-ak minuta. Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva i obložite lim papirom za pečenje. Smjesu oblikujte u keksiće te ih još malo uvaljajte u kokosov šećer. Pecite 15-ak minuta dok ne dobiju malo boje. Izvadite i ostavite sat vremena da se ohlade i stisnu.

knjiga zdravo i slasno

Helena Jakoliš iz knjige 'Zdravo i slasno'

Preporučujemo

Ostali članci