Wayne Dyer: Stres ne postoji

U trkama svakodnevnog života prečesto zaboravljamo tko mi doista jesmo iza svih uloga koje igramo, i što je zapravo život. Wayne Dyer svojim jednostavnim, mudrim riječima na to nas podsjeća

Darujte sebi pet minuta promišljanja o divljenju i poštovanju, čak i strahopoštovanju prema onome što vidite oko sebe. Izađite van i usmjerite svoju pažnju na mnoštvo čuda oko sebe. Tih pet minuta dnevno upravljanja razumijevanjem i zahvalnošću pomoći će vam da usredotočite svoj život na poštovanje.


Istina je da ne postoje stres ni tjeskoba u svijetu; to su samo misli koje stvaraju ta pogrešna uvjerenja. Ne možete upakirati stres, dodirnuti ga, niti ga vidjeti. Postoje samo ljudi koji sudjeluju u stresnom razmišljanju.


Sjetite se da je najbolja tehnika za unošenje mira u život uvijek odabrati biti ljubazan, kada možete birati između toga da budete u pravu i da budete ljubazni.


Vi niste svoj posao, postignuća, imovina, dom, obitelj... svoje bilo što. Vi ste kreacija svog Izvora, odjevena u fizičko, ljudsko tijelo, koja je ovdje da bi iskusila život na Zemlji i uživala u njemu.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci