Lego za odrasle: Vježbajte mindfulness slaganjem plastičnih buketa i bonsai drvca!

Dignite ruku ako volite slagati lego kockice! Da ih više ne biste "posuđivali" od djece, Lego je osmislio kolekciju Botanical od bioplastike za odrasle. Pronađite inspiraciju u prirodi i vježbajte mindfulness kroz gradnju buketa i bonsai drvca!

Lego od bioplastike

Otkako je danski proizvođač igračaka Lego najavio da će do 2030. godine konvencionalnu plastiku zamijeniti inačicom biljnoga podrijetla, u setovima kockica povećava se udio onih od bioplastike dobivene preradom ekološki uzgojene šećerne trske.

Najnoviji je primjer set Flower Bouquet koji su danski kreativci osmislili za odrasle, imajući na umu da je u vrijeme pandemije koronavirusa poraslo zanimanje za slagalice kao oblik odmora za živce.

91my9Yb83ML._AC_SL1500_

lego

Set sadrži elemente za izradu cvjetnih aranžmana koji promiču održivost jer, za razliku od svježe ubranog cvijeća, ne venu i ne treba im voda. Flower Bouquet u sklopu je nove kolekcije Lego Botanical Collection, u kojoj je i set Bonsai Tree za izradu bonsai drvca.

810cLPG-fDL._AC_SL1500_

Više prijedloga i savjeta za održivije i "zelenije" življenje potražite na našoj novo redizajniranoj internetskoj stranici Odrzivahrvatska.hr.

 

Ivana Vodogažec

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci