Budite fit sa Sunčanom: 5 vježbi za ljeto

Od ovoga tjedna, putem našeg portala, možete redovito vježbati sa Sunčanom Seletković, certificiranom osobnom trenericom i instruktoricom fitnesa koja se specijalizirala za rad sa ženama. Svojim Budifitmama programima, koji omogućuju vježbanje kod kuće uz malu pomoć interneta, ona je pomogla stotinama žena da izgledaju bolje, žive aktivnije i jednostavno pršte energijom. Vježbajte i vi s njom!

Kako biti fit mama?

U svom dugogodišnjem radu Sunčana Seletković je pomogla mnogim ženama da oblikuju tijelo, redovito vježbaju i pravilno se hrane, da postanu pune samopouzdanja i svjesne vlastite vrijednosti.

Već 30 godina stječe dragocjena iskustva i znanja iz područja vježbanja i zdrave prehrane. Posjeduje certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa. Autorica je priručnika “Kako biti fit mama”, koji je prodan u više od 1000 primjeraka.

Svojim programima Fit Lady 20+, Fitmama Lifestyle personal program, Beautiful Fit Bottom i Total Fit promijenila je život mnogim zaposlenim majkama, ženama svih dobi i različitih životnih navika.

O svom radu Sunčana kaže:

"Moja vizija je da se svaka mama na ovom svijetu osjeća sretno i zadovoljno, jer samo sretna i zadovoljna mama odgaja sretnu i zadovoljnu djecu koja će jednog dana biti punopravni članovi zajednice. A moja misija je što više žena potaknuti na aktivan život, redovito vježbanje i pravilnu prehranu, jer na taj način žene postaju pune samopouzdanja i svjesne vlastite vrijednosti. Cilj mi je stvoriti jednu zajednicu dragih i lojalnih vježbačica koje će se međusobno podržavati i veseliti svakom pojedinačnom uspjehu".

Zaposlene majke imaju puno veće izazove u mršavljenju od žena bez djece. Imajući to na umu, Sunčana je osmislila projekt za mame pod nazivom „Budifitmama“ koji omogućuje mamama da vježbaju kod kuće i u samo 30 minuta dnevno odrade učinkovit trening, da se zdravije hrane prema stručnim i jednostavnim jelovnicima koji su maštoviti, sadrže cjenovno prihvatljive i lako dostupne namirnice, te da imaju podršku u zatvorenoj Facebook grupi u kojoj su žene s istim ili sličnim izazovima.

Projekt Budifitmama izazvao je velik odaziv žena jer im je pružio upravo ono što je nedostajalo na fitness tržištu. Kroz Sunčanine programe do sada je prošlo više od 2000 žena i zajedno su skinule više tisuća kilograma.

5 vježbi za ljeto

Od ovoga tjedna, putem portala Sensa, i vi možete redovito vježbati sa Sunčanom!

Više na: www.budifitmama.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci