Smiljan Mori: Jednostavna vježba za oslobađanje od negativne energije

Sigurno vam se dogodilo da ste se, bar jednom u životu, istresli na ljude koji to nisu zaslužili samo zato što vam je netko drugi "uzburkao" emotivno stanje. Sada tome možete stati u kraj. Pogledajte ovaj video u kojem Smiljan Mori govori kako je moguće obuzdati ljutnju, a zatim je odložiti na neku bezopasno zamišljeno mjesto gdje neće povrijediti nikoga...

Pravnik i govornik

Smiljan Mori po obrazovanju je pravnik, a po mišljenju mnogih koji su ga slušali uživo, jedan od najtalentiranijih i najperspektivnijih motivacijskih govornika današnjice.

U samo jednoj godini se iz nepoznatog štajerskog poslovnog čovjeka pretvorio u jednog od najtraženijih slovenskih i međunarodnih govornika. Njegove seminare u Rusiji, Kazahstanu i Ukrajini posjetile su tisuće ljudi. Postao je bestselling suautor knjige Wake up and live the life you love u Americi na Barnes&Noble, s priznatim svjetskim autorima kao što su Mark Victor Hansen, Wayne Dyer, Robert Alen…

Lukave ideje s ceste

Smiljanova predavanja o uspjehu temelje se na stručnim spoznajama i na idejama koje je razvio sam i koje je nazvao »lukave ideje s ceste«. Svoje spoznaje o uspjehu, koje mogu djelovati na svakoga, na osobnom i poslovnom području, predaje na sebi svojstven način. Predavanja koja vodi nabijena su energijom, oduševljenjem, humorom i zabavnim pričama.

Znanje prenosi na jednostavan, razumljiv način i s jednostavnim idejama koje se mogu odmah upotrijebiti u praksi. On vjeruje da se moramo više opustiti, postati radosniji i zaigraniji, sve skupa pogledati iz drukčije perspektive, prestati razmišljati o tome što će reći i što će misliti drugi, te napokon s lica skinuti masku koju nosimo cijeli život.

Upravo u tom duhu je i ova vježba koju opisuje, koja će vam pomoći da se oslobodite negativne energije, odnosno da tu energiju ne nosite dugo sa sobom.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci