Špageti s češnjakom, uljem i peperoncinom

Špageti s češnjakom, uljem i peperoncinom
- 400 g špageta
- 8 žlica kvalitetnog maslinovog ulja
- 3 češnja češnjaka, usitnjenog
- 3 žlice svježeg peršina, nasjeckanog
- 3 peperoncino papričice, usitnjene
- sol
- dimljeni tofu po želji
Na maslinovom ulju popržite češnjak. Dodajte peperoncino papričice i peršin pa posolite. Maknite s vatre kad je tjestenina skuhana al dente. Neocijeđenu do kraja, tjesteninu ubacite u ulje s peperoncinom i peršinom i miješajte još minutu da se prožme. Po želji, pospite naribanim dimljenim tofuom.
Ostali članci
-
Kruh od bundeve s mirisom cimeta i naranče
Ako tražite lagan i sočan kruh od bundeve u kojem ćete uživati tijekom…
-
Kraljica ljeta: Tri osvježavajuća recepta s…
Danas je Svjetski dan lubenice, prave ljetne poslastice. Kako biste njezin…
-
Delicije od samoniklog bilja
Samoniklo jestivo bilje prava je riznica zdravlja a spravljeno na pravi…
-
5 najvećih snaga bundeve
U jeku smo sezone bundeva, stoga ne propustite uživati u ovom vrlo…