Lignje punjene feta sirom na roštilju

Neka okusi roštilja katkad budu drukčiji. Odaberite punjene lignje i za prilog odaberite svježe povrćee i salate

(za 4 osobe)
Priprema i pečenje: 30 min

8 lignji, očišćenih
200 - 250 g feta sira
½ žličice svježeg ružmarina, nasjeckanog
½ žličice svježeg timijana
1 žlica crnih maslina, nasjeckanih
2-3 žlice krušnih mrvica
maslinovo ulje
1 limun, iscijedite sok

1. Zagrijte roštilj. Pomiješajte zajedno sir koji ste prethodno smrvili vilicom, ružmarin, timijan, masline, krušne mrvice i 2 žlice maslinova ulja te začinite solju i svježe mljevenim crnim paprom.
2. Smjesom napunite lignje te ih zatvorite čačkalicom. Lignje potom začinite solju i svježe mljevenim crnim paprom te ih pecite na žaru sa svih strana dok ne poprime zlatnosmeđu boju. Poslužite ih prelivene limunovim sokom.

Stockfood/Getty Images

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci