Zvuk koji obnavlja zube

Frekvencije i programi ugrađeni u ovaj videozapis osmišljeni su tako da djeluju poticajno na obnavljanje zubi od karijesa i općenito od oštećenja. Ipak, nije toliko čudesan da potakne rast novog zuba. Sadrži α-MSH, alfa inačicu hormona koji stimulira melanocite, za koju se pokazalo u eksperimentima da pomaže u popravljanju zuba i njihovu obnavljanju. Snimku možete slušati onoliko koliko vam je potrebno, a najviše tri puta dnevno

Ovo su samo neka od mnogobrojnih iskustava slušatelja, korisnika ove binauralne snimke koja pomaže pri obnavljanju i popravljanju zubi.

* Moj gornji prednji zub je godinama bio nakrivljen i to je došlo do točke gdje je ostalo vrlo malo prostora na mjestu na kojem je bio i postao je klimav. Ne želeći izgubiti trajni zub počeo sam ovo slušati prije tjedan dana i sada sam upravo shvatio, ne samo da zub više nije klimav, već gotovo da se vratio na svoje mjesto! Moram priznati, nisam uopće očekivao da će ovo djelovati. Pogotovo ne ovako brzo!

* Slušam snimku dva puta dnevno, protekla tri dana. Bol u karijesu se znatno smanjila, kao i osjetljivost zuba. Imam jači i sigurniji osjećaj zuba.

* Ovaj zvuk je dopro točno u područje gdje imam probleme godinama! Najtoplije hvala i zahvalan sam što mislite na potrebe drugih.

* Osjetljivost zuba nestala je već nakon prvog slušanja. Nevjerojatno.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci