Unutarnje iscjeljenje uz binauralne zvukove

Ovi nježni i ugodni binauralni zvuci usklađuju mentalnu i tjelesnu razinu našeg bića, preobražavaju emocije nižih frekvencija u ljubav i suosjećanje, te dovode u ravnotežu srčanu čakru...

Nisu lijepi i nadahnjujući samo ovi binauralni zvuci koje slušate, već i riječi koje ih opisuju. To su riječi kreatora Youtube kanala Magnetic Minds, na kojemu se mogu naći binauralni zvuci za razne svrhe.

"Ovoga trenutka ništa nije važnije od podizanja razine kolektivne svijesti na planetu. Doslovno sve ovisi o tome. Vi ste mnogo moćniji nego što su vam rekli. Vaše misli imaju moć. Vaša djela imaju moć. Vaše emocije kanaliziraju tu moć. Jedini put prema van je onaj koji ide unutra. Prestanite gledati izvanjske događaje, situacije, ljude i slično, i počnite usmjeravati svoju unutarnju pažnju na sebe. Iscijelite prošlost iz sadašnjosti. Preobrazite budućnost iz prošlosti. Odbacite stare ideje i situacije koje vam više ne služe. Otpustite mržnju, ego, ponos i oprostite ljudima oko vas. Čak i ako je to teško, oprostite im... i oni i vi ćete se osjećati bolje. Usmjerite pažnju na ono što je uistinu važno. Što biste učinili kada biste mogli početi ispočetka? Učinite to sada. Svako djelo je važno. Svaka osoba je važna."

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci