U čemu nam pomaže metoda Louise Hay

Heal Your Life je snažan program zasnovan na životnoj filozofiji poznate spisateljice i terapeutkinje Louise L. Hay. Daje konkretne alate i smjernice koje nam pomažu da se okrenemo sebi, što za posljedicu ima ispunjen i radostan život...

Louise Hay

Louise Hay

Baveći se svim razinama svojega bića – umom, tijelom, duhom i emocijama – oni koji se odluče za ovu metodu naučit će kako prepoznati i osloboditi se starih uvjerenja, negativnih misli, prihvatiti prošlost, riješiti se brige za budućnost i početi živjeti u sadašnjosti. Program HYL omogućuje doživljavanje unutarnjeg mira, ljubavi prema sebi, ravnoteže uma, duha i tijela te nas uči potpuno novom zdravom načinu oslobađanja emocija.

S programom Heal Your Life moguće je upoznati se na dvodnevnoj radionici. Na njoj polaznici mogu otkriti kako misli i životna uvjerenja kreiraju naš život i na koji ih način mogu mijenjati, stvarati zdrave odnose, kako se osloboditi negativnih emocija i destruktivnih modela ponašanja, kako unaprijediti zdravlje, naučiti opraštati sebi i drugima, pronaći svoju životnu svrhu i kreirati nov životni put.

Više informacija na: www.facebook.com/bul…­sic.kristina?fref=ts

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci