Tesla metamorfoza zdravlja - metoda koja liječi i podiže razinu svijesti

Prema broju i značaju njegovih patenata, moglo bi se reći da je Nikola Tesla čovjek koji je izumio budućnost. No malo je poznato da je on bio iznimno duhovan čovjek. U naslijeđe nam je ostavio otkriće valova koji liječe i pomažu nam dosegnuti više stanje svijesti

Svjetlost, ljubav i jedinstvo

Tesla metamorfoza zdravlja utemeljena je na Teslinim principima Svjetlosti, Ljubavi i Jedinstva. Svaki zdravstveni poremećaj, bilo da se očituje na tjelesnom, mentalnom ili emocionalnom planu, rezultat je poremećaja toka životne energije unutar tijela. Ova metoda iscjeljivanja lako i brzo ponovo uspostavlja njen prirodni tok te često rezultira zapanjujućim transformacijama.

Klijenti izvješćuju da im nestaju tumori, problemi obrambenog sustava, kao što su sida ili lupus, sindrom kroničnog umora, psorijaza, depresija, artritis, oboljenja kralježnice, katarakta, a zabilježeni su čak i slučajevi ispravljanja tjelesnih oštećenja kralježnice i urođenih deformacija, što kod drugih alternativnih metoda liječenja nije poznato.

Za vrijeme tretmana neki ljudi doživljavaju razne osjetilne senzacije, a drugi su jednostavno duboko opušteni. Osoba koja izvodi tretmane Tesla metamorfoze zdravlja ne koristi nikakvu određenu proceduru, samo „osluškuje“ komunikaciju između svojih ruku i frekvencija energetskog polja klijenta.

Energija se s udaljenošću ne smanjuje, nego se pojačava

Za frekvencije Tesla valova, na kojima se temelji ova metoda liječenja, karakteristično je da se energija s udaljenošću ne smanjuje, nego se, naprotiv, pojačava. Kako je Tesla objasnio, ovi se valovi razlikuju od hercijanskih elektromagnetnih valova pa se, stoga, njihov tok niti za­ustavlja niti skreće s puta.

Ne mogu ih zaustaviti materijali kao što su metal, koža, guma, a ni zidovi im nisu prepreka. Stoga se tretmani Tesla metamorfoze zdravlja mogu raditi i na najvećim udaljenostima.

Tko god je ikad imao ozbiljniji zdravstveni problem i izliječio se, bilo pomoću službene ili alternativne medicine, dobro poznaje radost ozdravljenja. No, u Tesla metamorfozi čak je važnije od samog ozdravljenja to što Tesla valovi podižu razinu čovjekove svijesti i potiču njegov razvoj na tjelesnom, mentalnom i emotivnom planu.

‘Poslao sam vam anđela...’

Ovu jedinstvenu energetsku metodu za liječenje i podizanje razine ljudske svijesti od samoga početka i trenutačno u čitavom svijetu podučava samo jedna osoba, Anja Petrović. Rođena je u Srbiji, gdje je studirala i radila kao psihologinja, profesorica i socijalna radnica. Dugi niz godina živi u Australiji, a kao iscjeliteljica radi 20-ak godina. Prvih 11 godina radila je i podučavala reiki. 2001. godine dobila je iznenadni poriv da ode kod Sai Babe i 18 sati nakon toga našla se u avionu za Indiju.

To je za nju bilo izuzetno iskustvo, ali tek nakon devet godina saznala je zašto je trebala otići tamo – kada je pročitala Sai Babinu poruku iz knjige Yor Glory Divine Revelations Of The Third Millennium koja kaže: „Poslao sam vam anđela, Nikolu Teslu (živio je od srpnja 1856. do 7. siječnja 1943.), da uzdigne i popravi vašu sudbinu.

Kao što vam je poznato, njegova genijalnost bila je pomračena ljudskom gramzivošću, pohlepom onih koji su bili žedni svjetske slave i gladni materijalnog bogatstva, onih koji nisu mogli ustuknuti i ostaviti prostora za Dobrotu, Sklad i Čistoću – jedina istinska bogatstva čovječanstva i prirode na planetu.“

Poruka od višeg izvora

Po povratku iz Indije počela je raditi rekonektivno iscjeljivanje i stekla mnogo iskustva i znanja koji su joj, kako se poslije pokazalo, pomogli dosegnuti razinu na kojoj može „nositi“ frekvencije Tesla metamorfoze. U rujnu 2009. primila je poruku od višeg izvora da treba rekonstruirati i raditi Tesla liječenje.

U početku joj je ta poruka zvučala sasvim besmisleno jer je Nikolu Teslu znala samo kao velikog izumitelja i nije shvaćala kako bi ona mogla „rekonstruirati“ nešto što je djelo genija. No, s vremenom je počela uviđati smisao i više se zainteresirala za Tesline spoznaje o životnoj energiji.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci