Tesla metamorfoza - valovi koji mijenjaju život

Osnivačica Tesla metamorfoze® i autorica knjige 'Tesla metamorfoza za liječenje i evoluciju' Anja Petrović u listopadu gostuje u Hrvatskoj. Doznajte više o njoj i djelovanju Tesla metamorfoze®

Postignite vlastitu metamorfozu

"Tesla metamorfoza® mi je promijenila život. Možda će promijeniti i vaš. Više od 20 godina bavim se iscjeliteljskim radom i za sve to vrijeme nisam iskusila ništa slično onome što sam iskusila u Tesla metamorfozi®, bilo kao klijent ili kao praktičar", kaže Anja Petrović, osnivačica Tesla metamorfoze® i autorica knjige Tesla metamorfoza za liječenje i evoluciju.

Za Tesla metamorfozu specifično je da se služi Tesla valovima. Za razliku od hercijanskih, ti se valovi s udaljenošću pojačavaju. Klijenti svjedoče o izvanrednim rezultatima kod teških bolesti kao što su rak, AIDS, lupus, sindrom kroničnog umora, pa čak i o rekonstrukciji fizički oštećene kralježnice i urođenih deformiteta – obično već nakon tri tretmana.

Većina se za Tesla metamorfozu® zainteresira zbog ovakvih iscjeljenja, no Anja Petrović smatra da je utjecaj Tesla valova na podizanje čovjekove svijesti čak značajniji od liječenja.

Komunikacija s dušom

Tesla metamorfoza® primjenjuje se na tri načina: Tesla metamorfoza zdravlja, Tesla komunikacija duše i Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela. U Tesla komunikaciji duše praktičar uspostavlja komunikaciju s klijentom na svim razinama svijesti. Praktičar piše sve što dobiva kao informaciju, pri čemu ništa ne procesuira svojim logičnim umom niti bilo što korigira, već prenosi informacije u onom obliku u kojem ih je primio. Ovaj proces može pomoći klijentu da shvati zašto možda sprečava svoje iscjeljenje, kako sam sebe sabotira ili kreira situaciju i uvjete koji mu ometaju napredak i sprečavaju ga da napravi životnu promjenu.

Tesla komunikacija duše može pomoći klijentu da otkrije uzrok svoje bolesti. Kada dostignemo komunikaciju na razini integrativnog uma, to je prostor kroz koji smo svi povezani, prostor Ljubavi i Istine. To je razina duše, što znači da je moguće karmičko iscjeljenje. Potom iscjelitelj može otići do Izvora i donijeti poruku za klijenta. Ove poruke su vrlo dragocjene i to ne samo radi iscjeljenja. One ponekad mogu kreirati značajnu promjenu u životu. Mogu dovesti unutarnje biće u stanje metamorfoze.

U svojoj podsvijesti čuvamo razna sjećanja: misli, emocije, slike, vjerovanja, koji snažno utječu na naš život, stvaraju strahove i bolesti, narušavaju odnose. Tesla komunikacija duše pomaže nam da ih izvučemo iz podsvijesti na razinu svijesti, gdje možemo raditi na tome da probleme nadiđemo i riješimo. Kako Jung kaže: "Dok ne osvijestiš podsvjesno, ono će upravljati tvojim životom i ti ćeš to nazivati sudbinom."

Genijalnost je u duhovnosti

Knjiga Anje Petrović Tesla metamorfoza za liječenje i evoluciju širi se na razumijevanje fenomena iscjeljivanja u cjelini, povezujući znanstveno i duhovno. Zanimljiva je i laka za čitanje, prožeta duhom Nikole Tesle koji joj daje posebnu dimenziju. Teslina genijalnost leži u njegovoj duhovnosti: “Onoga dana kada znanost počne istraživati nematerijalne fenomene, za jedno će desetljeće postići više nego za sve vjekove svoga postojanja”, izjavio je.

Anja Petrović svoju će knjigu predstaviti 2. listopada u 14 sati na sajmu Mystic, a održat će i besplatna predavanja o Tesla metamorfozi® u hotelu Holiday 7. listopada u 19 sati, te seminare u Zagrebu i Dubrovniku.

Detaljnije informacije potražite na www.TeslaMetamorphosis.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr