Tapkanjem do emocionalne slobode

Kad naglas izgovaramo što nas opterećuje tada mentalno otpuštamo problem i on prestaje biti misao koja nas muči. Tapkajući akupresurne točke, isti problem otpuštamo i na energetskoj razini...

Prekidanje kruga koji nam oduzima energiju

Svaki problem koji nas opterećuje, ujedno nam i oduzima energiju. Tu bismo energiju inače koristili za radost, zdravlje i kreativnost, ali suočeni s problemima, mi je koristimo za rješavanje konflikata. U takvim nam situacijama EFT može biti od velike pomoći. Kad naglas izgovaramo što nas opterećuje, tada mentalno otpuštamo problem i on prestaje biti misao koja nas muči. Tapkajući akupresurne točke, isti problem otpuštamo i na energetskoj razini. Otpuštamo ga iz tijela tako što prekidamo krug koji nam oduzima energiju: misao - emocija - tjelesna reakcija.

EFT tehnika - sloboda osjećajima!

Korigiranje psihološke obrnutosti

Tapkanje uvijek treba započeti od takozvane karate točke koja se nalazi na bočnoj strani dlana a povezana je s meridijanom tankog crijeva. Ova točka korigira psihološku obrnutost, stanje kada mi znamo što ne želimo, a naša podsvijest smatra da je to u redu za nas. Tapkanje i ponavljanje određenih afirmacija pomoći će vam da svladate određeni izazov, ali i da proširite vidike i prepoznate svoje mogućnosti.

Jelena Lonić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci