Nikola Tesla: Lijek je u našem srcu i u srcu svemira

O svom osobnom iskustvu jedinstva sa svime što postoji Nikola Tesla je rekao: “Kad god je netko od meni bliskih i dragih ljudi bio povrijeđen, ja sam osjećao fizičku bol. To je zato što su naša tijela od slične građe, a duše vezane neraskidivim nitima. Neshvatljiva tuga koja nas ponekad obuzme znači da je negdje, na drugom kraju ovog planeta, umrlo dijete ili plemenit čovjek. Cijeli svemir je u izvjesnim razdobljima bolestan, od samog sebe i od nas. Iščeznuće neke zvijezde i pojava komete utječu na nas više nego što mi to slutimo. Veze među stvorenjima na Zemlji još su jače; zbog naših osjećaja i misli cvijet će divnije zamirisati ili ušutjeti. Te istine iznova moramo učiti da bismo se izliječili. Lijek je u našem srcu i isto tako, u srcu svemira.”

Dobro je poznavao Vede

Nikola Tesla, jedan od najvećih genijalaca u povijesti čovječanstva, nije bio samo briljantan um čiji su izumi unaprijedili život na čitavom planetu, već je bio i duboko produhovljena osoba. Poznato je da je jedan od njegovih rijetkih bliskih prijatelja bio indijski mudrac Swami Vivekananda.

Svami Vivekananda - Teslin prijatelj koji je spojio Istok i Zapad

Tesla je mnogo znao o Vedama, najstarijim staroindijskim svetim knjigama čije se porijeklo ne smatra ljudskim već božanskim. Smatra se da su vedsko znanje zvukovi same inteligencije Prirode koje su rišiji (vidioci) doživljavali u dubokim meditacijama. Izvor tih zvukova izvor je svega što postoji, polje beskonačnog mnoštva različitih energetskih vibracija koje kvantna fizika danas naziva Jedinstveno polje, a Tesla ga je nazivao - čistim eterom.

Nikola Tesla znao je kako frekvenciju svoga bića uskladiti s određenom frekvencijom "čistog etera" i tako joj pristupiti i upotrijebiti je za određenu svrhu. Tako je otkrio frekvenciju koja uklanja energetske blokade i uspostavlja prirodan, skladan protok energije u čovjekovu tijelu i tako pomaže tijelu da se izliječi. Njene "valove" nazvao je "nehercijanskima", a danas su oni poznati kao Tesla valovi.

Tesla - najduhovniji znanstvenik koji je izbrisan iz svjetske povijesti

Inteligentni valovi energije koji potiču proizvodnju biofotona

Osoba koja zna pristupiti Tesla valovima, odnosno pobuditi ih direktno iz "čistog etera" ili Jedinstvenog polja i usmjeriti u željenom smjeru praktičar je metode iscjeljivanja nazvane Tesla metamorfoza zdravlja. Njome se "aktiviraju" Tesla valovi, inteligentni valovi energije koji potiču proizvodnju biofotona u ljudskom DNK i pomažu stanicama tijela da apsorbiraju fotone iz okruženja.

"Liječenje je rezultat neke vrste dogovora između više inteligencije i inteligencije tijela. Svako oboljenje, bilo da se očituje na fizičkom, mentalnom ili emotivnom planu, rezultat je poremećenog sklada univerzalne životne energije unutar tijela koja je vidljiva kao frekvencija svjetlosti. Dr. Fritz-Albert Popp, poznati biofizičar i stručnjak za biofotone, otkrio je da svaka živa stanica zrači svjetlost. Zdrava stanica zrači koherentnu svjetlost, a bolesna kaotičnu svjetlost. Tesla metamorfoza zdravlja može dovesti frekvenciju svjetlosti u ljudskom tijelu u sklad.

Kada se ponovno uspostavi sklad, dolazi do izlječenja na svim razinama: tjelesnoj, mentalnoj, emotivnoj i duhovnoj. Dr. Popp je utvrdio i da, osim što zrače svjetlost, stanice je i apsorbiraju.

Zdrava stanica najduže će sačuvati svjetlost; bolesna će je u kraćem vremenu izgubiti. Svjetlost je život. Tesla je koristio izraz iskra života. Izgleda da ovi inteligentni valovi energije, Tesla valovi, potiču proizvodnju biofotona u našem DNK i pomažu stanici da apsorbira fotone iz okruženja."

- iz knjige Anje Petrović: Tesla metamorfoza za lečenje i evoluciju

Više o Tesla valovima i Tesla metamorfozi zdravlja na: www.zlatna-svjetlost.com

i na Facebook stranici

tesla

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr