Koja masaža treba vašem tijelu?

O svim ovim masažama već samo vam pisali i naveli sve učinke i dobrobiti, evo i jedan brzi pregled uz preporučene masere u Zagrebu, Varaždinu, Splitu...

Za vas je AROMATERAPIJSKA masaža ako želite opuštajući mirisni tretman koji će ukloniti stres, ublažiti unutarnji nemir i loše raspoloženje te istodobno podići razinu energije i poboljšati koncentraciju.
www.galbanum.hr

Za vas je AJURVEDSKA MASAŽA ABHYANGA ako stres i negativne emocije izazivaju fizičke bolove i tenzije. Potrebni su vam dubinsko opuštanje i revitalizacija, uravnoteženje tijela i duha, detoksikacija i stimuliranje protoka svježe energije.
www.ayurveda-prema.com

Za vas je SHIATSU masaža ako volite pokrete koji prodiru u duboke slojeve tkiva. Odličan je izbor ako vas muče uporni čvorovi i bolovi, a ne želite se skidati nagi ili niste ljubitelj ulja za tijelo.
biokonekcija.com

Za vas je ručna LIMFNA DRENAŽA ako često putujete i patite od jet laga. Ova masaža čini čuda ako vaše tijelo zadržava vodu i često je natečeno. Pojačani protok limfe potiče detoksikaciju i bolji dotok kisika, vode i hranjivih tvari do stanice, kao i njezino bolje funkcioniranje.
Salon ljepote Petra Kump

Za vas je HOT STONE masaža toplim kamenjem ako se želite opustiti, a ujedno ste i zimogrozni. Toplo kamenje, osim što potiče samoiscjeljivanje, poboljšava cir­ku­laciju, otpušta tenzije i dubinski grije.
SPA Centar Hunza

Magda Dežđek

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci