Iscjeljenje je dogovor Svemira i ljudskog tijela ili Kako liječe Tesla valovi?

Naše fizičko tijelo nije samo materija u biokemijskim procesima, ono ima svijest – ono jest svijest i ima sposobnost da samo sebe iscijeli. Praktičar Tesla metamorfoze zdravlja ne mora ni znati kakve zdravstvene probleme klijent ima, on posreduje između više inteligencije (Boga, Svemira, Ljubavi ili kako tko osjeća i želi je nazvati) i inteligencija tijela pacijenta. Upoznajte ovu jedinstvenu metodu iscjeljivanja

Medicina samo mijenja formu bolesti

Dok se službena medicina uglavnom bavi simptomima bolesti, alternativna medicina vjeruje da uzrok zdravstvenih poremećaja počiva znatno dublje. Sve je načinjeno od inteligentne energije koja je sveprisutna i neprestano teče, pa tako i kroz naše tijelo, a bolest nastaje tamo gdje je nastao zastoj u prirodnom protoku te životvorne energije. Kada imamo glavobolju, popijemo aspirin i bol prestane ali uzrok glavobolje je još uvijek tu – visoki tlak, stres, blokirani sinusi ili nešto drugo. Isto tako je pitanje i što je uzrok uzroka bolesti.

Dr. Deepak Chopra u jednom je intervjuu izjavio: "I ostaje činjenica da ni jedna od naših medicinskih intervencija niti doseže do suštinskog uzroka bolesti niti stvara značajne razlike u smrtnosti ili proširenosti bolesti. One samo promijene njenu formu.

Zaista je frustrirajuće kada gledate pacijente kako dolaze ponovo i ponovo, a vi im stalno dajete tablete za spavanje, sredstva za smirenje i antibiotike, a pri tome znate da to neće riješiti njihove probleme. Riječ 'iscjeljenje' se čak i ne koristi. Vi samo tretirate pacijenta. 'Iscjeljivanje' je izraz koji svi liječnici izbjegavaju."

Svjetlost, Ljubav i Jedinstvo

Tesla metamorfoza zdravlja, metoda iscjeljivanja koja se temelji na Teslinim principima Svjetlosti, Ljubavi i Jedinstva djeluje znatno dublje. Ona koristi Tesla valove direktno iz energetskog polja koje je Nikola Tesla nazivao čistim eterom, bez uporabe ikakvog uređaja.

Tesla valovi razlikuju se od hercijanskih elektromagnetskih valova time što se s udaljenošću pojačavaju. Osim kvantitativne razlike po frekvenciji, Tesla valovi razlikuju se i kvalitativno po svojoj energetskoj strukturi i formi te predstavljaju dimenzionalno bogatiju formu energetske vibracije.

Njihov tok ne mogu zaustaviti materijali kao što su metal, koža, guma ili zidovi. Stoga se tretmani Tesla metamofroze zdravlja mogu raditi i na najvećim udaljenostima. Zabilježeno je da je Tesla govorio o nepresušnom izvoru energije koji svatko može direktno koristiti ako nađe način kako da se na nju priključi a da pri tome ne remeti zakone prirode.

Tesla - najduhovniji znanstvenik, koji je izbrisan iz svjetske povijesti

Tesla valovi

Upravo je to Tesla metamorfoza zdravlja – pristupanje neograničenom izvoru i usmjeravanje životvorne energije prema osobi kojoj je potrebno "energetsko osnaženje" odnosno ponovno uspostavljanje prirodnog protoka njene životne energije.

Inteligentna energija Tesla valova "radi" s inteligencijom tijela čovjeka s ciljem da se postigne iscjeljenje. Kako kaže Anja Petrović, osnivačica ove metode, odnosno osoba koja je obnovila znanje o Tesla valovima: "Izgleda da je iscjeljenje rezultat uzajamnog dogovora između osobe na stolu i više svijesti, na svjesnom ili podsvjesnom planu. Naše fizičko tijelo nije samo materija u biokemijskim procesima. Naše tijelo ima svijest – ono jest svijest i ima sposobnost da samo sebe iscijeli."

Ni zarazne bolesti često nisu prouzročene mikroorganizmima

Naše tijelo, također, može i kreirati bolest. Japanski znanstvenik dr. Kikuo Chishim tvrdi da mnoge bolesti koje nazivamo zaraznim ne nastaju kao rezultat infekcije izazvane bakterijama ili virusima iz okoline, već kao rezultat bolesnih razmišljanja, loših navika i drugih okolonosti. Drugim riječima, patogeni mikroorganizmi i virusi nisu u toj mjeri uzrok bolesti, oni su rezultat bolesti.

"Većina infektivnih oboljenja nije prouzrokovana mikroorganizmima koji prodru u naše tijelo izvana, u većem broju slučajeva uzrok su patogeni mikroorganizmi koji se spontano stvaraju u našem tijelu kada je tijelo slabo i nedovoljno vitalno." (Kikuo Chishima: Revolution of Biology & Medicine: A New Theory on the Life Science and Its Practical Application to Health & Disease).

Tesla - kako čiste zemlja, zrak, voda i vatra

Nadilaženje granica logičnog uma

Ljudsko tijelo spontano stvara patogene mikroorganizme? Znamo li zašto? Emocije i misli utječu na zdravlje, to je jasno, ali imamo li mi apsolutnu kontrolu nad njima? Izgleda da u ovom trenutku možemo samo nagađati, zajedno sa suvremenom znanošću.

Mnoga iscjeljenja koja se događaju kao rezultat Tesla metamorfoze zdravlja nadilaze granice logičnog uma. Praktičar Tesla metamorfoze zdravlja, osoba koja radi s energijom Tesla valova, ne mora ni znati koje zdravstvene probleme klijent ima. Nije potrebno energetsko "skeniranje" ni davanje dijagnoza jer praktičar nije osoba koja obavlja iscjeljenje. Čak je i bolje da ne zna jer se tada uključuje svjestan um koji "želi riješiti problem" a to može stati na put procesu iscjeljenja ili ga ograničiti.

Odnosno, praktičar tada može djelovati slično aspirinu koji pomaže da glavobolja nestane, pokriva simptom, a pravi uzroci glavobolje i dalje ostaju. Praktičar ne zna koji su pravi uzroci tegoba koje klijent ima. Čak i ako pokaže dijagnozu bolesti da, na primjer, ima cirozu bubrega, ostaje pitanje, što je uzrok ciroze bubrega?

Kada je u pitanju energija Tesla valova, događa se iscjeljivanje koje nadilazi naš intelekt i znanje, stoga je najbolje prihvatiti da praktičar ne upravlja tim procesom. To je viša inteligencija (Bog, Svemir, Ljubav ili kako tko osjeća i želi je nazvati) i inteligencija tijela pacijenta.

Više o Tesla valovima i Tesla metamorfozi zdravlja potražite na:

www.zlatna-svjetlost.com

Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci