Hipnoterapija mi je promijenila život poslovno i privatno

Kada se prvi put susretnemo s terapijom, metodom ili tehnikom iscjeljenja koja nas osupne svojom snagom i preplavi energijom i srećom, znamo da smo pronašli ono pravo za sebe. To se dogodilo Snježani Krčmar koja se uz pomoć hipnoterapije izliječila i otvorila novo poglavlje u životu

Bitka s koljenom

Prije godinu dana treći sam put ozlijedila isto koljeno, ovaj put u prometnoj nezgodi. Bila sam izvan sebe od jada, činilo mi se kao da se ne mogu probuditi iz noćne more. Liječnici su mi rekli da je jedini izlaz operacija, ali nisam ih poslušala. Nastojala sam koljeno iscijeliti na različite načine, kombinacijom klasičnih i alternativnih metoda, no unatoč svemu, činilo se kao da moje koljeno i ja vodimo čudnu bitku.

Nisam mogla shvatiti zbog čega mi je nekoliko dana bilo bolje, potom bi, bez ikakvoga vidljivog razloga, nastupilo pogoršanje, i tako u krug. U trenutku očaja, ne znajući više što da učinim, pomislila sam – možda se moram hipnotizirati kako bih prestala misliti na pogrešan način! I jesam.

Olakšanje i razumijevanje

Krenula sam na hipnoterapije kod certificirane terapeutkinje. Hipnoterapije su mi pomogle da sustavno i ciljano proniknem u svoje nesvjesno na način na koji nikada prije nisam. To mi je donijelo olakšanje i dublje razumijevanje. Pogled na cijelu situaciju u kojoj sam se nalazila – zdravstveni problemi, nezaposlenost, nezadovoljavajuća ljubavna veza – znatno se proširio, razbistrio i obogatio. Uvidjela sam koja su moja unutarnja uvjerenja koja su me sprečavala da napredujem.

snježana hipnozaSnježana KrčmarZavršila sam i radionicu samohipnoze. Za razliku od hip­noterapije u kojoj hipnoterapeut uvodi osobu u stanje hipnoze, samohipnozom to mogu činiti sama. Odlučim koji cilj želim postići, sastavim popis sugestija, snimim ih i slušam u opuštenom stanju. Pozitivne sugestije tako ulaze u moj podsvjesni um i, sukladno tome kako se ja mijenjam iznutra, tako se mijenjaju i okolnosti te ljudi koje privlačim u život. Nazadovanja i pogoršanja u procesu iscjeljenja, koja su me prije iscrpljivala i činila malodušnom, prestala su.

Samohipnoza

Snimljene pozitivne sugestije, koje sam redovito slušala, ubrzano su me vodile prema željenom cilju – napokon sam pronašla terapiju i lijekove koji su bili pun pogodak. Smogla sam snagu prekinuti ljubavnu vezu u kojoj sam bila nesretna, vratili su mi se dobro raspoloženje i optimizam.

Moje samopouzdanje i povjerenje u vlastite sposobnosti povećali su se do te mjere da sam učinila nešto što sam dugo željela. Umjesto pasivnog traženja zaposlenja, obrnula sam stvar. Svoje usluge pisanja, PR-a i prevođenja ponudila sam svijetu i – krenulo mi je. Privukla sam u svoju stvarnost prave suradnike, prave poslovne ponude, zanimljive projekte, a jedan od mojih najdražih suradnika danas je upravo centar za hipnoterapiju Zdrava glava.

Više informacija na zdravaglava.hr

Ana Hojka

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci