Grigori Grabovoi: Metoda za liječenje astigmatizma

Metode liječenja i brojčane šifre koje je osmislio ruski znanstvenik Grigori Grabovoi mnogim su ljudima širom svijeta pomogle da ozdrave od različitih bolesti i riješe životne probleme. Njegovu metodu brojčanih nizova odobrilo je čak i rusko ministarstvo zdravstva...

Imamo sve što je potrebno da bismo bili zdravi i sretni

Prema Grabovoijevu tumačenju, ljudska svijest i ljudski um u sebi sadrže sve što je potrebno za stvaranje zdravlja i života kojime smo zadovoljni. Potrebno je samo aktivirati svoju svijest uz pomoć vizualizacija.

Jedna od njegovih metoda za usklađivanje i normaliziranje situacija i zdravstvenih poremećaja je djelovanje apsolutne Norme, stanja vječnosti, ljubavi i svjetlosti Boga. Ciljanim usmjeravanjem svijesti svaki neskladan događaj se uz pomoć Norme može pretvoriti u skladan.

Norma i stanica Spasitelj

U ovoj Grabovoijevoj metodi za liječenje astigmatizma koriste se sfera (svjetlosna kugla), Norma i stanica Spasitelj koja je načinjena od živuće materije:

Vizualizirajte veliki broj ljubičastih sfera (svjetlećih kugli), promjera 30 centimetara, koje okružuju cijelo vaše tijelo do u beskonačnost. To su segmenti svijesti. U blizini bliži segmenti svijesti, u daljini daleki segmenti svijesti, još više udaljeni – najudaljeniji segmenti svijesti, na primjer u blizini polarne zvijezde.

Odredite jedan segment za živuću stanicu Spasitelj sa živućom materijom, segment najudaljeniji od svih, svijetao poput iskre. Približite ga sebi i počnite raditi s njim. Tu sferu ispunite ljubičastom svjetlošću. U gornji dio sfere unesite riječ „Spasitelj“. Zatim u sredinu unesite simbol vječnosti, uspravnu osmicu te simbol beskonačnosti – ležeću osmicu. U donji dio stanice Spasitelj unesite brojčani niz za astigmatizam:

1421543

Osvijetlite sferu jakom ljubičastom svjetlošću. Sad je spremna. Smanjite sferu, zajedno s brojčanim nizom, na veličinu glavice pribadače. Unesite ovu stanicu u svoje lijevo oko, u cilju liječenja astigmatizma, i vodite je kroz oko kružno u smjeru kazaljke na satu. Promatrajte kako se živuća stanica počinje množiti i obnavljati oko. Zamislite da oko počinje svijetliti ljubičastom bojom. To je zdravo oko – Norma. Potom zamislite oko u njegovoj prirodnoj boji, kao u realnosti.

Jednu stanicu Spasitelj prenesite iz lijevog oka u desno i ponovite zadnji dio vizualizacije (od „osvijetlite sferu“ do „kao u realnosti“).

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci